icon

Hystéria pri slove "haji". Ako to prežiť?

jonatanka
20. okt 2009

Poprosim Vas o pomoc moje dvojcata posledny tyzden bojkotuju spanok, ci ten doobedny alebo vecerny. "haji" u nas znamena plac doslova hysteriu, nahanam ich po byte a doslova ich nasilu taham do postielok.Nezaberaju ani oblubene hracky,rozpravky, skusala som mozne aj nemozne,cesta do postielky je utrpenim. Nemate nejaky typ ako to prezit?

tonicka
•
20. okt 2009

pouzi slovko oddychnut a precitat rozpravku, nie aby isli haji 😉 U nas to uz bolo a teraz je to zase 😝 😀

sanicatko
•
20. okt 2009

alebo ak sa da,poriadne ich unavit,ale to neni urcite take jednoduche ☹

tonicka
•
20. okt 2009

to sa neda, cim unavenejsie dieta, tym viac bojuje 😀 aspon u nas 😅

jonatanka
autor
•
21. okt 2009

skusala som vsetko mozne aj som ich presviedcala, ze si len polezkaju,nezabera to ☹

tonicka
•
21. okt 2009

jonatanka, tak en vydrzat, to prejde ako prislo..karolinka teraz ficia fici a zrazu je ticho 😀

akejka
•
21. okt 2009

skús im posunúť časy, kedy majú ísť spinkať. Inak moja Miška už od 2 rokov nespávala cez deň vôbec...nepotrebovala to... 😕 A poznám pár 18 mes. bábätiek - z našej témy Spoločný termín a tie tiež už cez deň nespia...

jonatanka
autor
•
22. okt 2009

skusala som posunut cas najprv o polhodinku, potom o hodinku no scenar je stale taky isty 🙄

nobave
•
22. okt 2009

vyskušaj knihu Každé dieťa sa vie naučiť spať. Mne aj mojim par znamym to veľmi pomohlo ale treba to skutočne tak dodržať a hlavne vydržať
Môj zaspáva skutočne ukážkovo, iba ho dám do postieľky poviem dobrú noc a odídem a hotovo...
ale samozrejme nie každému to vyhovuju - myslím ten "recept"

jonatanka
autor
•
23. okt 2009

nobave tak to bolo u nas doteraz, padlo 7hodin, pochodovali do postielok pekne som ich prikryla, zazelala dobru nocku, zhasla a odisla, hned zaspali, ale asi tyzden, su uplne hystericky spat ani za nic, uz som z toho zufala neviem co sa im porobilo 😖

biba12
•
23. okt 2009

MOj maly je taky isty, trva to 2-3 tyzdne, pred kazdym spankom zacne vyjednavat, kedze rev nepomahal. Jednoducho som ho chytila, vysvetlila, tvaril sa , ze mi nerozumie, reval, dala som ho do postele a nechala som ho revat. Lezala som vedla neho a snazila sa mu rozpravat. U nas zabralo prenosne dvd. Pozrieme si jeden diel krtka a ide spat. Uz to pozna. Lezi v posteli, vedla seba krtka plysoveho a na nohach dvd. Pozrie rozpravku a chvilu ju komentujeme a potom vypinam a ide spat.

evette
•
23. okt 2009

ahoj, presne tak to zacalo aj u nas. prestala som pouzivat slovo haji a poviem malej, ze pod ideme si citat rozpravky a pekne si lahneme do postele, citame si a po 20-30 minutach si lazka sama.

ma76
•
23. okt 2009

Aojte som hotova moje zlatko včera spalo myslim cez den 10min. a dnes 30min. a čitam vas že je to normalne že už asi nepotrebuje spat.No dovi-dopo 😅