Išli by ste sa kúpať s trojmesačným bábätkom?
Ahojte
mamicky som prvorodicka a chcem sa spytat ci by ste sa isli kupat s trojmesacnym babatkom? Neni to este nebezpecne nejaka infekcia alebo tak, dakujem pekne
Do verejných bazénov, aquaparkov, atď určite nie. Na to detské kúpanie o pár mesiacov áno
Ja by som nesla, ale ja nechodim ani sama. Neznasam to. Predstava aquaparku je pre mna 🤢
Myslis do vane spolu? Ano chodila som. Myslis do bazena? Nie, u nas aj baby plavanie bolo od styroch mesiacov. A obycajne bazeny su nechutne aj mne, nikdy by som tam svoje babatko nevymocila
Do verejneho bazena az po roku. Moze si velmi lahko lognut vody a mas vystarano o sracky-grcacky. Take babo ma este velmi citlive crievka
Samozrejme 👌🏻
Uz to bola podobna tema minule
U nas chodia uplne s malickymi , (aj ja chodila)na svk nesmies do roka ,dvoch ,troch ,nic 🤣sorry zeny musela som🫣
A preco ma baby plavanie ano a do bazena nie? U nas je bsby plavanie v 10 metrovom vyukov bazene kde chodia sa ucit plavat aj 10 rocne deti aj s rodicmi. Takze stale ten isty bazen
Ahoj,názory sú rôzne.s deťmi oboma chodím od 3mesiacov na baby plávanie.az doteraz .starší 10rokov,mladšia 5 rokov.obaja sú vynikajúci plavci od 4rokov bez rukavnikov
S oboma deťmi som chodila od mala,cca od 2mesiacov, 3mesiacov ,keďže sú obe jarné deti.chodila som s nimi na verejné kúpaliska.pod strom,s kočíkom,prespali, ovlažili sa vo vode.nikdy nič nechytili, klopem.
Ja som sa nad tým nepozastavovala ,či by ini išli.mam kamarátky ,čo majú 5,6 ročné deti a na kúpalisko,wellness by ich nikdy nezobrali.
Urob ako chceš ,cítiš
Naša miluje vodu a plánujem s nou chodiť na baby plavanie od 6 mesiacov pre moju väčšiu psychickú pohodu - s malym 3 mesacnym sa ešte necitim úplne isto v spoločnosti, je to ešte male babatko. Ide o tvoj pocit a tvoje dieťa. Videla som, ze existujú baby plávania od 3 mesiacov. Ty musis poznať svoje dieťa, ci to zvladne, ci to nebude preňho diskomfort a podobne.
Chodila som na baby plavanie od 6 mesiacov, skor by som asi nesla. Hlavny rozdiel orpti aquaparku bol ze na baby plavani bola v bazene slana voda, nie chlorova. V aquaparku som bola az teraz ked ma viac ako 2 roky.
Sranda, na sk v niektorych mestach je baby plavanie v aquaparku- v detskom bazene. A teda u nas v nemecku, takisto- baby plavanie je bud v aquaparku alebo v bazene, kde plavalo milion deti (od 4r.) A dospelych...🙃🙃🙃🙃
@vevesh áno aj mňa tieto odpovede pobavia 😀 u nás zase v babybazéne sú normálne hodiny pre verejnosť, dá sa prenajať aj súkromné a chodia tam aj škôlky a školy 😀
Ja som so synom chodim vsade od narodenia. Cestujeme kade tade. A predstav si, ze zije. Uz ma 3 roky. Kludne sa chod s babom kupat.
keď mala dcéra 3 mesiace , tak sme s ňou boli v detskom bazéne - teplom v hoteli. V aquaparku bola, keď mala 2 roky. k vode - Počúvadlo chodila od 9 mesiacov. ( to bolo leto), takže by som sa s tým veľmi netrápila. Ak chceš, tak choď, ak sa bojíš, tak nie. Dieťa môže ochorieť kdekoľvek.
Ja by som také malé bábätko nedala do verejného bazéna.Aj my chodíme s detmi do aqaparku,na kúpaliská....(máme 10r,17r a 17 m dvojičky)ale deti som do bazénov dala iba keď boli už väčšie cca 10 mesačné.Aj vtedy som dávala pozor aby sa z vody nenapili.
No ja nie. Jedine na babyplavanie a to je tiez od 5m 🙂 ak sa nemysli kupanie vo vani ;)
Nie, do roka som s detmi na verejne kupalisko nesla. Nechcela som riskovat infekciu.
moja dcerka teraz dostala infekcnu bradavicu pravdepodobne z bazena. Pred rokom druha zapal bolesti ucha pravdepodobne z bazena podla ORL. Tak mas odpoved. Jedine specialne plavanie pre babatka
Maximalne na baby plavanie, tam je vyssia hygiena a celkovo vsetko prisne dohliadane a kontrolovane. Na plavarni som bola aj to iba v detskom bazene so synom az ked mal rok… aj vtedy hned doniesol domov odtial krasny suvenir vo forme impetiga, takze urcite nie s takym malym na taketo miesta

kde kúpať..
troška buď konkrétna.. lebo existujú aj bábätkovské kúpania.
odpovede môžeš dostávať rôzne.
V lete sme boli na jednom kúpalisku a bola tam maminka ktorá mala bábätko tak malinké , že bolo ešte pokrčené a mala som pocit že sa narodilo pred hodinou... Ale tak ona sa evidentne nebála...
ja by som nešla na bežné kúpalisko ani s tvojim....