Je farba plienky u novorodenca normálna tretí deň?
@anonym_autor ak je to dievčatko tak sa takáto farba moču môže vyskytnúť tak do dvoch týždňov po narodení. Ale aj tak treba k lekárovi. Určite.
Podla mna nie, ale 3 den po porode si este v porodnici vsak? Spytaj sa tam lekarov alebo zajtra kontaktuj pediatricku.
Toto chod rovno ukázať sestrám alebo doktorke
Kolko Ti pije? Vies? Kojis alebo dokrmujes? Mne to pripada ako uraty, teda, ze ma telicko malo tekutin. Ako krv mi to nepripada. Ak je to dievcatko, tak by aj to pripadalo do uvahy, ze ma akoby pseudomenstruaciu, zvykne to byvat. Ale opytaj sa detskej sestricky, na 3.den po porode by si este mala byt v nemocnici, nie?
Pred obedom?🙄
@anonym_2fd9ca jednak ona ako matka novorodenca dnes možno ešte ani neraňajkovala, a po druhé, názov je jasný, kto ti kázal diskusiu otvoriť? 🤦♀️ ty hrdinka anonymka…
@anonym_2fd9ca jednak ona ako matka novorodenca dnes možno ešte ani neraňajkovala, a po druhé, názov je jasný, kto ti kázal diskusiu otvoriť? 🤦♀️ ty hrdinka anonymka…
@mauduska foto mohla kľudne dat do komentu ty hrdinka
@anonym_2fd9ca a ty si to nemusela vôbec otvoriť 😂 neviem čo si čakala v diskusii ktorá má názov, či je takéto hovno ok 😂 obedové menu?
@mauduska cítiš sa lepšie? Áno?
@mauduska cítiš sa lepšie? Áno?
@anonym_2fd9ca a ty? 🙂 lebo ty si sa tu sprosto pýtala matky čerstvo po pôrode, či to fakt musela dávať do diskusie pred obedom. Nuž prepáč, že kvôli tebe nečakala aspoň do tretej, keď ti už aj vytrávi… 🤦♀️ a ja sa mám dobre, vďaka za opýtanie
@anonym_2fd9ca a ty? 🙂 lebo ty si sa tu sprosto pýtala matky čerstvo po pôrode, či to fakt musela dávať do diskusie pred obedom. Nuž prepáč, že kvôli tebe nečakala aspoň do tretej, keď ti už aj vytrávi… 🤦♀️ a ja sa mám dobre, vďaka za opýtanie
@mauduska 🙄🤦♀️
Pred obedom?🙄
@anonym_2fd9ca to mala pockat kym sa najes aby sa na prioritne materskom fore mohla spytat na plienku svojho novorodenca? 😀 (co mimochodom napisala hned v nadpise tak neviem naco si to otvarala)
@anonym_2fd9ca to mala pockat kym sa najes aby sa na prioritne materskom fore mohla spytat na plienku svojho novorodenca? 😀 (co mimochodom napisala hned v nadpise tak neviem naco si to otvarala)
@michaelam2 nejedla som ale sú aj citlivý ľudia a vôbec autorka urobila tiež chybu. Ak je v nemocnici tak na čo dáva sem foto? Mala ist za sestričkou a tých sa opýtať
@michaelam2 nejedla som ale sú aj citlivý ľudia a vôbec autorka urobila tiež chybu. Ak je v nemocnici tak na čo dáva sem foto? Mala ist za sestričkou a tých sa opýtať
@anonym_2fd9ca citlivi ludia nech neotvaraju takuto temu.

Pred obedom?🙄