icon

Je plávanie bábätiek naozaj také skvelé a nevyhnutné?

akdarka
22. dec 2010

Teraz je taky boom tak ma zaujima vas nazor.

Strana
z2
lucenka911
4. sep 2014

Cena 100€ za 10 lekcii je este ok my platime 150, ale nelutujem, maly ma dva roky ani raz nebol chory, teraz trosku, ale to pre zmenu klimy a vodu miluje sam sa ponara takze ja urcite hvoorim ano

didi51100
4. sep 2014

Ahojte. Ja si tiez myslim, ze plavanie s detmi je super. Chodim s malym plavat od 8. mesiaca uz pol roka a hoci to nie je lacna zalezitost, tak tie peniazky na to rada dam. Okrem toho, ze plavanie celkovo zlepsuje motoriku, urcite to ma vplyv aj na socialne spravanie. Deti su v kontakte, ucia sa od malicka byt v kolektive a zvykaju si na urcite ritualy. Nehovoriac o tom, ako to ovplyvnuje vztah k vode aj do buducna. A okrem toho sa vo vode dobre zabavime (a aj unavime 🙂 ) a nasli sme si tam kopec kamosov. 🙂

foolie
4. sep 2014

my chodime plavat od troch mesiacov pravidelne kazdu sobotu do kurzu ale na sukromny bazen pre deti predskolskeho veku kde nie je chlorovana voda je specialne upravovana a nevieme si to vynachvalit 🙂 a chory sme zatial neboli

qtinka46
28. sep 2014

Čaute my sme začali plavať okolo 6teho mesiaca, cez leto sme mali pauzičku, ale teraz sa chystáme znova. Podľa mňa je to super vec aj pre mamičku aj pre drobca, Naša vodu zbožnuje a nevie sa vyblazniť vždy ked vojdeme do bazéna 🙂

diana70
5. dec 2015

čaute, my chodíme plávať už niekoľko mesiacov do Plutvičky v Bratislave , veľká spokojnosť. Malá urobila veľké pokroky aj v motorike, viac sa hýbe, lepšie spinká, inštruktorky výborné.
🙂 🙂

katulienkax
5. dec 2015

My sme chodili so staršou aj sa jej páčilo a napriek tomu ked mala tri roky zacala mat strach z vody nesmelo jej splechnut do tvare , nechcela si močiť vlasy a pod. Takze to neznamená automaticky ze neskôr nebude mat aj napriek tomu strach z vody. Teraz ma štyri a sa to už zlepšuje už sa tak nebojí ale dlho to trvalo ju opäť osmelít. S mladšou asi chodit nebudem nakoľko to stoji dost a tým ze staršia chodi do skolky a nosí kadejaké Sople a kasle takze z dôvodu predpokladaného vymeškala kopca hodin radsej hlásiť nebudem.

santa_fe
20. feb 2016

Vážení rodičia, som študentkou Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Bratislave. Obraciam sa na Vás s prosbou o vyplnenie dotazníka, ktorý je určený pre rodičov, ktorý navštevujú alebo v nedávnej minulosti navštevovali kurzy plávania dojčiat (detí vo veku do jedného roku).
Vami poskytnuté informácie mi pomôžu pri spracovaní prieskumnej časti diplomovej práce s názvom: Plávanie dojčiat a respiračná chorobnosť.
Dotazník je anonymný, preto Vás žiadam aby ste odpovedali pravdivo. Vyplnenie dotazníka Vám nezaberie viac ako 5 minút. Ak by ste mali akékoľvek otázky neváhajte ma kontaktovať na Simona13@atlas.sk
Ďakujem Vám za Váš čas a spoluprácu.

link na dotazník:
https://docs.google.com/forms/d/1QzkLwWVh9QNxCn...

xlucia
20. feb 2016

@santa fe vazeniii rodicia

maykaaa1122
3. apr 2016

My sme boli na skúšobnej hodine. Malej sa páčilo a myslím si, že je to pre ňu dobre. Chorá po plávaní nebola, vybuduje si imunitu, krásne potom spinkala z únavy. 🙂 🙂

Strana
z2