Kde kupujete kvalitné detské oblečenie?
Viete nam dat nejake odporucania, odkial kupovat kvalitne detske oblecenie pre novorodenca za normalne ceny? Rodicia nam kupuju oblecenie vyrobene na Slovensku, kde ale jedno pyzamko stoji 17 eur, osuska 20 eur, ciapka 11 eur. Su toho nazoru, ze cinske veci su skodlive. Taketo ceny sa mi zdaju ale prehnane. Zatial sme my kupovali z Lidl, Tchibo, Kaufland a v tychto sa nam zda kvalita fajn, no je slaby vyber mensich velkosti, skoro vsetko 56-68 je vypredane. Nejake tipy ? 🙂
@lindusss2016 mna zaujal ten domcek, 50 metrov? Ake stare mas deti? My sme zili traja v 40 metroch a bolo to riadne narocne teda, dlhodobo si to neviem vobec predstavit.
@ajka0207 zatial 2 a 4. Tak jasne, ze ratam s pristavbou do buducna, ale zatial nam to je zbytocne. Ja som roky zila sezonne v karavanoch. Najmensi mohol mat tak 10m? A to sme v nom boli dvaja, v takych tych velkych obytnych privesoch sme zili aj piati a to s cudzimi ludmi, tak si vies predstavit, ze to nebolo lahke 😁 napriek tomu to boli krasne casy, stale vonku
Next Lindex Zara F&F
Topka
Pekné a kvalitné vecičky za normálnu cenu pre babatka majú v eshop Nataly. U mňa max. spokojnosť.
cez eshopy, kadejaké, kde majú pekné oblečenie tam kúpim
väčšinou na internete, ceny sú priaznivejšie ako v kamenných obchodoch

@11iva11 súhlasím, tiež recyklujem😀