icon

Kde kupujete kvalitné detské oblečenie?

m4rek22
2. jún 2020

Viete nam dat nejake odporucania, odkial kupovat kvalitne detske oblecenie pre novorodenca za normalne ceny? Rodicia nam kupuju oblecenie vyrobene na Slovensku, kde ale jedno pyzamko stoji 17 eur, osuska 20 eur, ciapka 11 eur. Su toho nazoru, ze cinske veci su skodlive. Taketo ceny sa mi zdaju ale prehnane. Zatial sme my kupovali z Lidl, Tchibo, Kaufland a v tychto sa nam zda kvalita fajn, no je slaby vyber mensich velkosti, skoro vsetko 56-68 je vypredane. Nejake tipy ? 🙂

Strana
z2
bona69
2. jún 2020

@11iva11 súhlasím, tiež recyklujem😀

ajka0207
2. jún 2020

@lindusss2016 mna zaujal ten domcek, 50 metrov? Ake stare mas deti? My sme zili traja v 40 metroch a bolo to riadne narocne teda, dlhodobo si to neviem vobec predstavit.

lindusss2016
2. jún 2020

@ajka0207 zatial 2 a 4. Tak jasne, ze ratam s pristavbou do buducna, ale zatial nam to je zbytocne. Ja som roky zila sezonne v karavanoch. Najmensi mohol mat tak 10m? A to sme v nom boli dvaja, v takych tych velkych obytnych privesoch sme zili aj piati a to s cudzimi ludmi, tak si vies predstavit, ze to nebolo lahke 😁 napriek tomu to boli krasne casy, stale vonku

semila001
24. jún 2020

Next Lindex Zara F&F
Topka

diavant
Autor odpoveď zmazal
patricia541
Odpoveď bola odstránená
amanuta
17. sep 2021

Pekné a kvalitné vecičky za normálnu cenu pre babatka majú v eshop Nataly. U mňa max. spokojnosť.

ninah1486
22. okt 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

cez eshopy, kadejaké, kde majú pekné oblečenie tam kúpim

beahavala
26. okt 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

väčšinou na internete, ceny sú priaznivejšie ako v kamenných obchodoch

mareri
Odpoveď bola odstránená
eva64
2. jan 2023

@m4rek22 vyskusajte vecicky s outlastom od Little angel. Su drahsie, termoregulacne, neskutocne pruzne a prijemne. Kupite jednu vec a ine uz nekupite.

veve2233
Odpoveď bola odstránená
veve2233
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2