icon

Kde ste dávali bábätko, keď sa začalo prevracať a hmýriť?

15. apr 2021

Zienky keď sa Vam babo začalo prevracat a hmyrit kde ste ho dávali? Lebo na sedačke je to už nebezpečné 😂 poraďte čosi

1aduliatko1
15. apr 2021

mala som v obývačke cestovnú postielku, alebo na zem na detskú podložku s hračkami

denden77
15. apr 2021

na podlozku na zem s hrackami 😊

anjelicek26
15. apr 2021

Velka okruhla podlozka 120cm a hrazdicka nad to a neskor velke penove puzzle po polke obyvacky... potom som to vzdala, furt bola prec...

zuvelyn
15. apr 2021

Do postieľky, na podložku, hojdacie kresielko. Na gauči som nemala položeného syna ani ked bol uplne malý a nevedel sa premiestniť.

lujza123
15. apr 2021

Na zem. Ja som iba tak nikdy nepokladala babetko na sedačku ci postel ani keď sa ešte vôbec nehmirilo. Iba keď som pri nej stala. Postieľku mala zníženú hádam od 3 mesiacov, dávno predtým ako skúšala stat. Prebalovaci pult bol obložený z obidvoch strán skrinkami.

Keď mala dcéra skoro rok tak si moja mama všimla tieto moje prehnane protipadove opatrenia a vtedy sa mi priznala že som jej par mesačná padla z práčky na zem, skončila som na pohotovosti... Ako nič sa mi nestalo ale som presvedčená že nejaká podvedoma pamäť isto funguje keď som na dcéru dávala taky prehnaný pozor co sa týka skotulania

nevenka
15. apr 2021

My mame rozkladacou sedacku, takze na nej mame polozenu hracou deku, este sa neprevracia, ale uz skusa, takze je tam len vtedy, ked som s nim. Mame ale starsie 2, tak zatial bolo bezpecnejsie takto ako na zemi. Ale uz prichadza cas na tu zem.

deti95060810
15. apr 2021

šport. kočík, postieľka...

ledgerka
15. apr 2021

podlozka na zemi s hrackami

ofzuza
15. apr 2021

Na zem