Keď sa 13-mesačné dieťa postaví na nohy, tak stále plače
Ahojte, mam 13mesacneho syna (druheho), ktory sa konecne zacal dvihat na nohy. Ale oprie sa o stolik, alebo o nieco a stale len krici a place. A nevie, co dalej. Boji sa popracovat s nozkami, niekedy aj spadnut. Mali ste to niekto? Poznate to? Odoznie to? Teda, verim, ze ano, ale, ze co s tym 🙂 Snazim sa ho nedvihat zo zeme, podporujeme ho v tom, aby spadol na zem.. dalej neviem, co, tak sa tu snazim popytat.
Inak, celkovo mu veci, a taketo tie milniky trvaju - neskoro mu zacali rast zubky a hlavne dlho rastu, protestuje so stravou, kde su kusky, ktora nie je mixnuta, neskor si sadol..
Dakujem za konstruktivne napady 🙂
a ked sa takto postavi a posadis sa na zem, tak na jeden-dva jeho kroky, podas mu ruky ze no pod, tak sa nepusti? Moja totiz takto stala a nic (len ona neplakala) a nakoniec ju dedo postavil ku stolicke vsetko dal prec a sadol na zem a nech ide k nemu... a isla. Len ona si tiez davala na cas, prvy zub sa zacal drat po roku... dlho isiel... chodit zacala ako 15m.
@charlottha jasne, nechavam to na nom. Len co s tym placom, no 🙂
@simca06022011 To on este bohuzial neda. To bude este na nejaky cas. On len kruti hlavkou, bezradne pozera a place.. verim, ze o dva mesiace bude v pohode kracat aspon popri nabytku 🙏💪🤞
@bebekat jasne, ved ja len tak, ci nahodou.. Skor by som sa k nemu posadila a nech sa aspon pusti a postiska mamu 😁 boze tieto bábätká 😍 to su take zlate problémy
@simca06022011 Ano, som pri nom 🙂 a aj tak upenlivo placka. Preto sa pytam, ci to tak niekto ma, alebo pozna. Aj ruky k nemu vytahujem, rozpravam nanho, povzbudzujeme ho... Verim, ze sa odhodla dat to na vyssi level. Coskoro 🙏💪
Veru, niekedy to je roztomile, niekedy toho je nad hlavu.. poznas to 😅🙏
@bebekat a padať už vie? Aký ma dôvod, že plače? Boji sa, že spadne?
Mala mala asi niečo podobne.. no trošičku som jej na zem pomohla, potom nechala aj pár krát spadnúť v bezpečí a ked sa naučila zo stoja dostať sama na zem, tak to prestalo.
Chce to čas, nech skúsi po troške sam /nie veľmi na silu, ak plače hrozne, ale s mierou/. Naberie sebavedomie
@bebekat ahoj, moja dcera mala take problemy po ockovaní, trojkombinacia(čierny kašel difteria a rubeola)..zacala padať z nohy ako 12mes..(zacala chodiť ako 9mes)..ortoped dal spravit rtg, bolo vsetko ok, bolesti pretvavali a spravili ct..mala obojstrannu nekrozu bedrovych klboch, ∆
0
,Potom si zspravili magnet,hospitalizacie,a zacal sa boj o zivot.potvrdilo sa Reuma,polyatralgie, bolerioza, yersin infekcia, progessivne zuženie zorneho pola a hrozilo jej slepota, uz vydela len na 5% atd

tak mozno este vazne nie je pripraveny, vsak on na to pride sam, treba to len pekne nechat, pride to samo, skutocne 🙂 netreba mu vobec pomahat, nic.. len treba maximalnu davku trpezlivosti.