Kedy dozrieva detský mozog?
Ahojte, v prvom rade aj ked niektore si budete mysliet ze som divna tak je to tym ze uz som vycerpana a unavena a mam dni kedy citim rezignaciu. Ono v podstate o ziadnu velku vec nejde ale uz som proste vyfucana.
Iba chcem vediet kedy sa vase deti zmenili okolo predskolskeho veku.
Moja dcera je ublaznena, rozbehana a zbrkla. Nieje adhd ani ahd.
Proste len je taka aka je a ja uz niekedy nemozem. Pride zo skolky a este k tomu pribudne aj ukricanost.
Kedy prosim kedy sa vase deti ako tak uz ukludnili , skrotili zacali proste uz tak kludnejsie fungovat.
Moja má 6 ale mení sa postupne. Ona bola vždy z tých čo som si myslela že je ADHD. Prešla obdobím keď stále revala keď sa hádzala do zeme už v predškolskom veku je to hanba mala obdobie kedy bola agresívna a nebezpečná obdobie kedy pyskovala jedna radosť a má teraz obdobie kedy plače len keď jej je niečo ľúto. Inak je milé a šikovné dievča ale je to s ňou kríž od narodenia. Ona mi neprespala celé noci revala vrieskala nedala sa utíšiť každú noc sme boli tri hodiny vkuse hore kým ona zaspala. Našťastie sa už mení len sem tam ešte vybuchne s nejakou sprostou poznámkou ale snažím sa to ignorovať. Hlavne že je zdravá ♥️ ostatné sa vyrieši
To sa asi nedozvieš nikdy. Môj bol v škôlke zakríknutý, teraz v škole nevie resp. má kamarátov čo nevie s nimi. Je taký prhký, tempermetný. Nie je zlý, ale nebude sedieť na jednom mieste.
Babulky dakujem vam kazdej za odpoved a nazor. Hej presne teraz je taka papulnata, premudrela velice, nevie si korigovat pohyby -tresne do vypinacu svetla aby si zazla svetlo, ide niekam nevsima zhodi.
Strasne nervy a strasna vycerpanost zo mna uz
A pritom akoze slusne vychovana, empaticka
Ale pride mi ako keby je v nejakej predpuberte.

@janhe to môže byť jej temperament a bude taká stale, ale to asi nechceš počuť😊