Kedy môžem dať dieťa do vyvýšenej polohy v kočíku?
Ahojte, v kočíku sa dá dieťatko polohovať aj vyššie, aby sa mohlo troška pozerať...naša má 2 mesiace a už ju to vodorovne moc nebaví...Môžem ju už polohovať vyššie??
@kikaski ahoj, podla mna je este na to skoro /keby si ju tak aj dala tak sa ti bude smykat dole/ ked myslis ze by chcela pozerat okolo tak ju zober /vonku/ na ruky tak hore ako ked ju davas odgrgnut a tak sa moze popozerat okolo seba. moj maly mal a ma toto najradsej 🙂
zdrave polohovanie v kociku by malo nastat po 6 mes. zivota,kedy uz moze von z hlbokeho a zacat sa vozit v sportovom tzv.polohovatelna bugina 😉
Ty asi myslíš len take jemné polohovanie o pár centimetrov...tiež to mám na kociku 😉
Mala tak už od tretieho mesiaca bola- aj skôr zaspala- ved to je tá istá poloha ako mi ju dávali v nemocniciach vankúše vyššie ked grckávala ... myslím že ak toneprezenies tak zachvilockutrosku už aj moze 😉
my kvoli refluxu polohujeme od narodenia, ze je trosku vyssie. a nosime v satke
Mi sme hneď od narodenia dávali do trošičku vyvýšenej polohy lebo sme mali problém z grckaním..nevedeli sme si odgrgnúť a potom sme sa pogrckali a dusili..tak nám odporučili vo vyvýšenej polohe spinkávať..Takže si myslím že v tej prvej polohe hlbokého kočíka určite ano 😉
áno myslela som mierne vyvýšenú polohu v kočíku...pár centi...tak to skúsim, možno bude spokojnejšia 🙂
@kikaski ved hlboka vanicka je do 6 mesiacov len tak isto je to pre male mimi 😉 tam nejde predsa do sedu, ja som tak davala vsetkych troch aj doma na tvrdsiu podusku, podstatne je podla mna aby islo cele mimi, aby nebolo "zalomene" v krizoch, ked si takto grcne aspon nestresujem ci nevdychne alebo tak 🙂

urcite nie🙂