icon

Kedy možno dať dieťa do športovej časti?

anonym321557
4. sep 2019

Mile mamicky, viete poradit? Budeme mat o 5 mesiacov a vo vanicke uz nevydrzime😬😬dakujem

sonicka96
4. sep 2019

@anonym321557 kľudne keď ti začne samo sedieť 🙂 ja som ho už dávala v 3m keďže sa ťahal do sedu 🙂

veronice
4. sep 2019

Pokial sa ti da dat sportiak do uplneho lahu tak kludne hocikedy ;) ja uz tiez tak obcas vozim (s vanickou sa nezmestim u mamy do vytahu) ale do sedu ju este nedavam. Dviha sa mi do sedu tiez od cca 3mesiacov ale este sama nesedi, pedi povedala ze ju nemam podsadzat, nech si na to pride sama. Ma 7,5 mesiaca takze ked si sama sadne aj v sportiaku bude sediet. Dovtedy len lezmo. Ale tiez ju to tam bavi viac ako vo vanicke 🙂

ktochytavzite
4. sep 2019

No ale tak pololeh-polosed mozes.

dzejsik
4. sep 2019

@anonym321557 môj má 4 a pol a už sme v športáku z toho istého dôvodu ... dá sa dať do úplneho lahu a keď sa chce pozerať na svet, dám mu opierku len do malého sklonu

lula313
4. sep 2019

Keď máš v športovej časti novorodenecku vložku, tak v lahu mozes dat

ketty251
4. sep 2019

V športovej časti v ľahu môže byť. Ale v sede iba ak už vie sám sedieť.

charles91
21. feb 2021

Rad by som oživil túto tému. Máme športovú časť, ktorá sa nedá dať do úplného ľahu.
Máme 3 úrovne- Ta najrovnejšia je mierne ohnuta v driekovej oblasti, čiže nie je to uplne rovina. Osobne sa mi to nezdá moc vhodné.

Tiež to takto máte, alebo tam máte uplnu rovinu ?
Nevyznám sa v tých kočiaroch, neviem či my máme nejaký iný kočiar, alebo všetky su tak konštruované... .