Kedy možno dať dieťa do športovej časti?
Mile mamicky, viete poradit? Budeme mat o 5 mesiacov a vo vanicke uz nevydrzime😬😬dakujem
Pokial sa ti da dat sportiak do uplneho lahu tak kludne hocikedy ;) ja uz tiez tak obcas vozim (s vanickou sa nezmestim u mamy do vytahu) ale do sedu ju este nedavam. Dviha sa mi do sedu tiez od cca 3mesiacov ale este sama nesedi, pedi povedala ze ju nemam podsadzat, nech si na to pride sama. Ma 7,5 mesiaca takze ked si sama sadne aj v sportiaku bude sediet. Dovtedy len lezmo. Ale tiez ju to tam bavi viac ako vo vanicke 🙂
No ale tak pololeh-polosed mozes.
@anonym321557 môj má 4 a pol a už sme v športáku z toho istého dôvodu ... dá sa dať do úplneho lahu a keď sa chce pozerať na svet, dám mu opierku len do malého sklonu
Keď máš v športovej časti novorodenecku vložku, tak v lahu mozes dat
V športovej časti v ľahu môže byť. Ale v sede iba ak už vie sám sedieť.
Rad by som oživil túto tému. Máme športovú časť, ktorá sa nedá dať do úplného ľahu.
Máme 3 úrovne- Ta najrovnejšia je mierne ohnuta v driekovej oblasti, čiže nie je to uplne rovina. Osobne sa mi to nezdá moc vhodné.
Tiež to takto máte, alebo tam máte uplnu rovinu ?
Nevyznám sa v tých kočiaroch, neviem či my máme nejaký iný kočiar, alebo všetky su tak konštruované... .

@anonym321557 kľudne keď ti začne samo sedieť 🙂 ja som ho už dávala v 3m keďže sa ťahal do sedu 🙂