Kedy ostrihať predné vlásky bábätku?
@anonym_autor my sme takýto podobný "účes" ostrihali asi v 4-5tom mesiaci 🙂 potom to už vyzeralo lepšie a rástlo všetko v jednej dĺžke.
To myslíš vážne toto?ešte som nepočula, aby niekto strihal bábätko,lebo to " vyzerá celkom zvláštne"🤦
@anonym_autor je to normalne. Vela babatiek ma takyto “starecky vencek”. Do par tyzdnov to dorastie.
A je naozaj mozne, ze medzitym tieto prve vlasky vzadu este vypadnu a dorastie potom vsetko spolu.
@anonym_autor je to normalne. Vela babatiek ma takyto “starecky vencek”. Do par tyzdnov to dorastie.
A je naozaj mozne, ze medzitym tieto prve vlasky vzadu este vypadnu a dorastie potom vsetko spolu.
@moonlight1210 Preboha, toto je normálne? Ja som dieťa s takýmto účesom doteraz nevidela. Je to hrozné, aj keď za to chúďa, nemôže. Ostrihala by som to hneď a úplne.
Mne to nedava logiku, ved to dieta je z vacsej polovice plesate a ty chces ho pripravit aj o to minimum vlasov?
@moonlight1210 Preboha, toto je normálne? Ja som dieťa s takýmto účesom doteraz nevidela. Je to hrozné, aj keď za to chúďa, nemôže. Ostrihala by som to hneď a úplne.
@anonym_7ad674 ano, je.
Preco by si mu to strihala, pre panajana? Lebo ty by si sa hanbila, ze nemas dost esteticke dieta?

Ano, dorastu, mozno najprv vypadaju aj tie vzadu, ale urcite vlasky dorastu