icon

Kedy ostrihať predné vlásky bábätku?

12. apr 2026

Poradte mi máme jej to ostrihať ? Lebo už teraz to vyzerá celkom zvláštne :/ a tiež asi potrvá kým jej to všetko vpredu dorastie

Kedy ostrihať predné vlásky bábätku?
viestta
12. apr 2026

Ano, dorastu, mozno najprv vypadaju aj tie vzadu, ale urcite vlasky dorastu

anonym_dd5d40
12. apr 2026

@anonym_autor my sme takýto podobný "účes" ostrihali asi v 4-5tom mesiaci 🙂 potom to už vyzeralo lepšie a rástlo všetko v jednej dĺžke.

esther100
12. apr 2026

To myslíš vážne toto?ešte som nepočula, aby niekto strihal bábätko,lebo to " vyzerá celkom zvláštne"🤦

hederamonstera
12. apr 2026

Neboj sa, o mesiac to bude fajn☺️ ja sa mojmu teraz z toho pekne smejem😁 mu to dam na stuzkovu ako foto

moonlight1210
12. apr 2026

@anonym_autor je to normalne. Vela babatiek ma takyto “starecky vencek”. Do par tyzdnov to dorastie.
A je naozaj mozne, ze medzitym tieto prve vlasky vzadu este vypadnu a dorastie potom vsetko spolu.

lenka7477
12. apr 2026

Nič nestrihaj .... to sú problémy teda ............

martinka13
12. apr 2026

Nestrihaj!

anonym_7ad674
12. apr 2026
@moonlight1210

@anonym_autor je to normalne. Vela babatiek ma takyto “starecky vencek”. Do par tyzdnov to dorastie.
A je naozaj mozne, ze medzitym tieto prve vlasky vzadu este vypadnu a dorastie potom vsetko spolu.

@moonlight1210 Preboha, toto je normálne? Ja som dieťa s takýmto účesom doteraz nevidela. Je to hrozné, aj keď za to chúďa, nemôže. Ostrihala by som to hneď a úplne.

joesvk
12. apr 2026

Neviem prečo by to nemohla ostrihať?

leidin
12. apr 2026

Mne to nedava logiku, ved to dieta je z vacsej polovice plesate a ty chces ho pripravit aj o to minimum vlasov?

moonlight1210
13. apr 2026
@anonym_7ad674

@moonlight1210 Preboha, toto je normálne? Ja som dieťa s takýmto účesom doteraz nevidela. Je to hrozné, aj keď za to chúďa, nemôže. Ostrihala by som to hneď a úplne.

@anonym_7ad674 ano, je.
Preco by si mu to strihala, pre panajana? Lebo ty by si sa hanbila, ze nemas dost esteticke dieta?