icon

Kedy otočiť dieťa v športovom kočíku, aby pozeralo von?

14. aug 2022

Možno sprostá otázka ale dcérka má 10m, uz vyše 2m pekne sama sedí, ale v športovom kočíku ju stále mam otočenu na seba, myslíte že už je čas aby bola otočená do vonka? Akoze viem ze to treba aby sledovala okolie ale mam taky divný strach, ze na ňu nebudem vidieť 🤦

pribinak
14. aug 2022

Od začiatku bol otočený von

autor
14. aug 2022

@pribinak a keď na neho prišlo spanie tak si ho sklopila na lah do vonka?

gabika128
14. aug 2022

Tiež mám 10 mesačnú a je otočena v smere jazdy, veľmi sa chce pozerať a v protismeru sa mu vrtela a vytáčala.

pribinak
14. aug 2022

Áno
Teda neviem či sa rozumieme, ležal nohami dopredu.

janka_266
14. aug 2022

Od 6. Mesiaca bol v športovom otočený von, keďže inak sa kočík nedá ani otočiť náš 😃a veď normálne naňho bolo vidno, pokial nemal zatiahnutu striesku, a aj vtedy má v tej strieske sketku, aby ho bolo možné pozrieť

filipka250
14. aug 2022

Mam tri deti. Nikdy neboli otocene v smere jazdy. Citila som sa zle, ze na ne nevidim. Myslim, ze aj im viac vyhovovalo, ked ma videli.

majamat
14. aug 2022

dcera od 4,5m nenormalne vreieskala v hlbokom kociku, rpisli teple dni, kupili sme lahky sportak, tkroy sa dal dat len jednym smerom - nahami dopredu. od *ukonceneho5m mesiaca v nom bola a uz nikdy nerevala. bola spokona, ze moze pozerat von.

viestta
14. aug 2022

Odkedy bol v športovom mal nohy dopredu

jazula
14. aug 2022

Moja má 15m, asi 2 mesiace je v smere jazdy (ona začala sama sedieť až cca v 13,5m) a ja mám často sto chutí otočiť si ju naspäť 🙈. Keď vidím ako nadšene skúma svet, tak to neurobím, ale často na ňu rozprávam, nech vie že som tam.

patka06
14. aug 2022

Od 6 mesiacov v smere jazdy, na strieške som mala sieťku, tak som na dieťa videla.
To už dcéra sedela a vonku nespávala. Mala jeden poobedňajší spánok doma v postieľke.

petamich
14. aug 2022

asi od 8M je otoceny v smere jazdy a ten cas nastal, ked zacal pri prechadzke plakat a zistila som, ze chce vidiet svet a nie mna 🙂

andrea78
14. aug 2022

Nohy von, ku mne chrbtom. V smere jazdy odkedy z hlbokeho presli do sportoveho. Smerom ku mne zriedkavo, iba vtedy, ak silno fukalo, snezilo ci prsalo a slahalo by na dieta, cize podla poveternostnych podmienok.

evica17
14. aug 2022

Asi v 10 mesiaci,ako prestal spávať v kočíku,cize sme chodili na prechádzky kukať a nie spat.

gumkac19
14. aug 2022

Keď išiel spať do kočíka tak bol otočený smerom ku mne rovno sklopeny do ľahu
Ak sme išli na prechádzku mimo spánku tak som.ho otacala nech vidí, ak fúkalo tak som ho prehodila

ildiko36
14. aug 2022

Tiež mam od začiatku smerom od seba, nech vydí dieťa aj niečo ine ako stale svoju matku😅

tykat
15. aug 2022

Neporadim ale presne kvoli tomu som mala pri 2.dietati kocik s preklapacou ruckou, takze som otacala podla potreby.

jaskolka
15. aug 2022

Asi v 6 mesiacoch šiel do športového, a dopredu som.ho otočila asi v 8 mesiacoch. Lebo pohľad na mňa ho už nudil, chcel pozerať pred seba a nie tak "opačne"

laura164
15. aug 2022

V 4. mesiaci už bola v športovom a v smere jazdy

bashee
15. aug 2022

Moj uz vo vajci bol nastoknuty mne chrbtom na konstrukciu aby videl na okolie. Od cca 4.-5.mesiaca, este nesedel. skontrolujes podla potreby. Plus mam preklapacie madlo

bohom_milovana
9. nov 2022

@filipka250 nevyklanali sa von, aby videli okolie?

makakova
9. nov 2022

@bohom_milovana a okolie nevidia aj ked sú otočený naopak? 😀

filipka250
9. nov 2022