Kedy ste vymenili vaničku za športovú časť?
kedy ste vymenili vanicku? od pol roka? alebo az ked bola dieťatku mala? Vďaka za odpovede 🙂
moj ma 7 mesiacov.Ked bolo pekne tak som dala sportovy kocik aby maly videl lebo rad pozera ale vratili sme sa este ku vanicke este sa do nej vojde a drobec este nesedi.sportovu cast mame vacsiu ako vanicku.keby bol mensi sportovy a maly uz sedi tak dam a uz nemenim.kamaratka ma o mesiac starsie a uz jej sedi a dava iba do sportoveho.
Ja som nemusela menit nic. Ked sa naucili sediet (syn 7,5m.,dcerka az okolo roku,ale jej som opierku okolo8.m.len jemne vyvysila),len som zdvihla opierku. A ked uz bolo teplo,dala som dole vrchny kryt. Mne v tom kociku mohli v pohode spat aj v zime vo fusaku a to v tom case mali medzi 8-12m.
Ahoj, my sme museli zmeniť keď mal necelého pol roka, jednoducho sa mi vyšplhal po konštrukcii do sedu a takmer vyskočil z kočíka. Takže šiel na druhý deň do šporťáku s popruhmi.
ahoj ja som čakala až si malá sama sadne lebo vždy ked som ju dala sadnúť tak sa zvalila na jednu stranu a chrbátik mala nakrivo, športovú časť máme od 7-8mes ale bolo to tesné už sa do vaničky vôbec nezmestila 🙂
my takisto ako tjaden 🙂

V pol roku, uz sa pri uplnom lezani nudil, potreboval vacsi vyhlad a v otvorenej sportovej casti nie je take teplo a dusno, viac sa tam vetral