icon

Kedy vám prestali spávať deti cez deň?

lenka268
12. jún 2012

Ahojte len by ma to zaujimalo, lebo maly mal teraz dva roky a kazdym dnom pozorujem ze je tazsie ho na obed uspat. Teraz tri dni uz cez obed nespal vobec a vydrzal do vecera uplne v pohode. Vecer zaspal pred osmou. Dnes a vcera na obed pekne zaspal a spal cez dve hodiny. Takze to uz zrejme smeruje k tomu ze spavat uz nebude co myslite. Ako to je u vas. Dakujem 😉

molly28
•
12. jún 2012

..ahoj ..mne má dcérka 3,5roka a stále chodime o 12,00 buvať a večer o osmej....

tiež sme mali obdobie v dvoch rokoch že jej trvalo kým zaspala, ale nepolavila som a jednoducho sa to po čase vrátilo do normálu...

myslím si že deti by mávali cez obed buvať... :D

alka221
•
12. jún 2012

moj nema este ani 2 roky,a tiez uz mam problem ho dat spat 😉 niekedy nespi vobec, lenze stym ze on aj ked nespi ide o 10.. 😒 ☹ dnes tiez strajkuje.. 😖

sampo
•
12. jún 2012

ahoj, no moja je uz trochu starsia, ale nam sa to stava (ne)pravidelne, ze prestane na obed spavat. Trva to mediac-dva a zrazu pride obdobie, ked si zase chce po obede pospat 🙂 robi mi to od malicka, takze som sa naucila, ze sa nemam rozculovat, ked nechce spat (hoci mi ten "moj cas" potom chvilu chyba)

severankasr
•
12. jún 2012

od dvoch rokov uz nespíme pravidelne cez den, momentálne sa nám to podarí tak raz do týždňa.

nini88
•
12. jún 2012

Ninka mi prestala spávať cez deň tak okolo 16 mesiacov 😖

darinkazv
•
12. jún 2012

@lenka268 mne staršia dcérka doteraz spáva 2 hodky cez deň a to ide mať v septembri 6 rokov 😉

katka1981
•
12. jún 2012

Ked mala 2 roky, potom po nejakych upravach zase spavala cez den a od troch rokov zaspi cez den uz len v aute.

ginger_fox
•
12. jún 2012

syn od 2,5roka doma cez den nespava. V jasliach, podla uciteliek tazko-pretazko, ale nakoniec zaspi. V zasade viac ako 10hodin denne nespi, ci poobede spi alebo nie. Dokonca mam pocit, ze ked spi v jasliach cez den, tak dokopy spi menej, ako ked spi len v noci.

mirkakab
•
12. jún 2012

staršia mi nespávala od 22m a mladšia od 2 rokov.

bubelko
•
12. jún 2012

starsi prestal spavat v 2 rokoch, mladsi este spava, ale potom ma vecer problem ist spat. 😉

brunkova
•
12. jún 2012

Ahoj, moja malá bude mať 3 roky a tiež ešte spinká poobede a to skoro 3 hodiny 😵 Ona je tak naučená... podľa mňa deti sú rôzne, niektorým spánok chýba a niektorých nie 🙂 ja si neviem predstaviť, že by moja malá poobede nespala. Veru si ja oddýchnem, a večer ide tiež spinkať v pohode okolo 21.00 😀, ale ráno sme už o 6. hod. hore. Dúfam, že nám to čo najdlhšie vydrží.

habibi78
•
12. jún 2012

moja ma 4,5 a zvykne este cez obed spavat, po 2 hodinach ju budim 😉

macocha
•
12. jún 2012

Moju som prestala dávať spávať cez deň vo februári, teda mala takmer 4a pol roka. Ale vzápätí nastúpila do škôlky a tam ich dávajú do postieľok - a väčšinou aj zaspí. Keď nie je v škôlke, dávam ju spať až večer. Lebo už ma viac námahy stálo uspať ju, ako keby som celý ten čas makala v bani a tak sa to ani nekompenzovalo tým oddychom, keď konečne zaspala 😝 😅 . Zato začala lepšie zaspávať večer, čo je jednoznačné plus.

lucinka1104
•
12. jún 2012

moja mala prestala spavať cez obed v 22 mesiacoch je to o držku kedže mam doma ode deti synček spavala do 3 a pol roka

babulina
•
12. jún 2012

dcera asi tak od 2,5roka prestala spavat, syn este spi (bude mat 2roky) ale tiez mam pocit ze cochvila nebude, lebo to je coraz horsie a horsie s jeho obednajsim spanim, inak chodia spavat o 20h a vstavaju okolo 6tej, castejsie vsak 5.30

kaja73
•
12. jún 2012

starsi syn prestal spavat v 18m cez den a mladsi este spi cez den-ma 2 a pol roka.
Ale pocet hodin co prespali za 24h je cca rovnaky-strasi 11h v noci-ako 2 a pol rocny,mladsi ako 2 a pol rocny -9h v noci a 2 cez den. 😉

ajca123
•
12. jún 2012

Moj druhy syn ma 2r a 3mesiace a chodi stale na obed spat 🙂
A prvorodeny spaval na obed este ked mal 4roky..

nikolka2
•
12. jún 2012

Mne obidve deticky spia este do teraz starsia Kika ma cez 5 rokov a spi este v skolke a cez vikendy s babkou si da poobednajsi šlofík a vova moj syn ma cez 2 roky a ten si dava šlofíka so mnou na obed 😀 Obidve moje deturence do vecera do pol 9 dakedy aj do 9 podla toho aku mam naladu ,,,ale to uz spia 😉

cmulinko
•
12. jún 2012

od 2 rokov nespia a chodia spat vecer medzi 8 a 9 hodinou...ako kedy stihame.

mandragora22
•
12. jún 2012

moje ma 28 mesiacov a hodinku denne spi. ide sice nasilu, ale inak sa neda, skusala som niekolkokrat nedat spat, ale to bolo na nevydrzanie, uz okolo 15-16 hodiny strasne nervy chytalo a tak to slo az do vecera a potom nedajboze zaspat ☹ ☹ takto si pospi hodinku a je pokoj.. inak bdely stav je za den v rozpati 8.00-21.30 hod. v tom case si hodinku pospi okolo jednej-druhej hodiny... 😉

janka_pn
•
12. jún 2012

okolo 2,5 roka prestala spavat na obed, ale ako sla do skolky, zase zacala. cez vikendy casto strajkuje a spat nechce, ale vacsinou skor ci neskor takmer vzdy zaspi. inak rano vstava o cca 7 a vecer zaspava okolo pol 9.

ivetah
•
12. jún 2012

okolo dvoch rokov sme mali aj my krizu so spanim, pretoze deti "nemaju cas" spinkat 😀 prekonali sme a dcerka este stale poobede spi, ma 4 roky. spi sice hodinu, niekedy hodinu a pol, ale potrebuje to, inak je vecer mrzuta. ide spat okolo 20:30 a vstava okolo 6:45 (do skolky), cez vikend do 7:30.