icon

Kedy vaše deti začali späť na vankúši?

lenuska9999
6. nov 2020

Ahoj mamičky, mám 14 mesačného syna.. myslíte , že už môže spať na vankúši ? Viem , že malé bábätká by sa na vankúš dávať nemali,lebo je tam riziko udusenia. Ale 14 mesačný sa už predsa vie pootacat atď. Kedy ste začali dávať vankúš vašim deťom ?

pribinak
6. nov 2020

@lenuska9999 keď syn spal s nami v posteli tak jasne že na vankúši. V postieľke cca od 18 mes

daniela1911
6. nov 2020

@lenuska9999 asi v 11mes sa dcéra sama pretocila v postieľke a začala spávať na poskladanej detskej perine. Predtým si na ňu rada vykladala nohy a spávala na chrbte. Keď objavila tento “vankúš” prvé týždne spala len na bruchu a hlavu vo vankúši zaborenu...

amelie2017
6. nov 2020

Okolo 2 rokov, ked si zacala uvedomovat, ze mami aj papi maju vankus a aj ona chce. Prve mesiace na nom len zaspavala, potom sa krutila kadetade po posteli. Teraz bude mat 3 a zacina ozaj soat na vankusi a s paplonom, bez nejakych velkych zmien poloh

ivangeline
7. nov 2020

20m a pomaly si zvyká ale nie vždy spí na ňom. 😁

miadi
7. nov 2020

Ja uz ani neviem okolo 3-4r

majulino
7. nov 2020

Ahoj mam 9 a 7 rocne deti a dodnes.nespia na vankusoch. Aj.som skusala.im dat, ale pravidelne kazde rano zdvihame vankuse zo.zeme

hennyinnsbruck
7. nov 2020

Čím neskôr tým lepšie. Moja ma zajtra 2 roky a vankúš nechce. Ani paplón. Len výnimočne.

thoughtfulweirdo
7. nov 2020

Moja ma 2,5 a vankúš aj paplón v posteli má, lebo strašne chcela, ale nespí s nimi. Na zaspatie sa naň uloží a nechá sa zakryť, ale za 10 minút už je oboje na zemi 😄

nikpa
7. nov 2020

@lenuska9999 okolo 2 rokov

nika_m
7. nov 2020

Tak nejak okolo 14-15m myslim 🤔 ma ale ten detsky uplne tenky

lenuska9999
autor
7. nov 2020

Ďakujem za info 🙂

adamadent
7. nov 2020

Moja nechcela už spávať vo vačku tak som jej obliekla perinu okolo 18 mes... Po týždni sa naučila zaspávať tak ze sa zakryla pod vankúš. Tak teraz keď chcem nech rýchlejšie zaspí dám jej vankúš na hlavu.

stanulienkat
7. nov 2020

Naco vankus,ak nepyta? Akurat krivit chrbticu.

leamax
12. nov 2020

nasi maju 6r. jeden si da pod hlavu tenky vankus (a potom spi aj tak mimo neho), druhy vyhodil aj ten a spi bez vankusa. ved tak je to najlepsie (ja tiez spim bez vankusa a ked pridu obaja v noci do nasej postele, nijako vankus ani jeden nehlada)