icon

Kedy začali vaše detičky hladkať psov?

toxica
5. máj 2012

prosím kedy vaše detičky začali hladkať psov? používate dettol utierky?

Strana
z2
malena
20. júl 2012

moja dcérka zbožňuje psov a zvieratká celkovo, u svojho deda, ktorý má dvoch psíkov,mačku, sliepočkty, ... , v kuse sa s nimi hrá, hladká atd ....koľko krát jej umyjem ruky až večer ked ju dovediem domov
a to viem, že tými zafúlanými rukami aj papá, lebo môj otec na nejaké umývanie rúk zvysoka...
teda ked už vidí, že má tie ruky super špinavé, tak ju pošle si tie rúčky umyť

ale viete čo, napriek tomu čo všetko pochytá a poťľapká, tak je zdravá ako lusk,
má už asi riadne posilnenú imunitu tými bacilami 😀 a to ešte podotýkam, že naši sú klasickí dedinskí psi - a neočkovaní

malena
20. júl 2012

dettol obrúsky ? v živote som takú vec nepoužila a ani by som to neurobila, vždy som razila teoriu - čím háklivejšia mama, tým háklivejšie dieťa, ....z vlastnej skúsenosti

malena
20. júl 2012

naša mama na nás nebola nikdy háklivá v tomto smere, kúpali sme sa raz za týždeň, umývanie rúk nehrozilo / to sa vybavilo v ten "kúpací deň" , stále sme chodili premočení z blízkeho potoka, všetko sme ochutnávali,
a nikto nepoužíval nejaká dettol obrúsky a boli sme také zdravé deti, že lekár ani nevedel že existujeme, a zostalo mi to do teraz
- ja dodržujem len jednu zásadu : ČO NAJMENEJ CHEMIE , aspon čo môžem ja ovplyniť

wera.g
20. júl 2012

náš drobec vyrastá s našim hafošom, samozrejme, že ho sem tam chytí, pohladká, alebo mu náš pes oblíže ruku, nohu, bársčo... a pohoda, vždy mu potom umyjem ruky pod tečúcou vodou, alebo keď sme mimo umývadlo, tak vlhčenými huggieskovými... ja si myslím, že netreba až tak všetko moc sterilne 😉 hoci... mačku by som mu chytiť nedala ani keby bola neviem ako čerstvo vykúpaná..

kvetinqa
20. júl 2012

tak z nasho dietata je maly maugli. Vyrasta od narodenia s dvomi psami a robi takmer vsetko s nimi. Ked zeru na zahrade travu, da sa na styri a akoze je travu, ked sa hraju s loptou, hra sa s nimi, stale sa po nich vala, hladka, bozkava ich . Je uzasne pozorovat ich, podla mna je nesmierne dolezite pre dieta mat nejaky kontakt so zvieratami. A kedze viem, ze nasi su zdravi, zaockovani atd, tak neriesim.... Ziadny dettol nepouzivame, klasicky pred jedlom umyvame ruky. Maly este chory nebol a to ma 20 mesiacov.

rough
20. júl 2012

Keby len hladkat🙂 aj ozuzlavat labky a nechat sa olizovat a gulat sa po nich...od narodenia vyrasta s nasou mackou, ktora si ho adoptovala za svoje dieta a keby som jej dovolila, dojcila by ho za mna🙂 preto ma mimkac pozitivny vztah k zvieratam, nuz a odkedy sa zacal sam premiestnovat, zacal obchytavat a ochutnavat vsetko co mu prislo do cesty (dnes Napr korytnacky). Kedze sa pohybuje po 4, a na rukach samozrejme nema rukavice, neriesim umyvanie/utieranie ruk. To by som musela sterilizovat celu dedinu🙂 ma 9 mesiacov a je zdravy ako buk (klop klop).

rough
20. júl 2012

@wera.g asi mi neuveris, ale macky su daleko cistotnejsie a cistejsie nez akykolvek pes. A to porovnavam susedovie poulicne macky s ino susedovie domacimi psami🙂

terina25
20. júl 2012

NIKDY chvalabohu 😝

olivia6
20. júl 2012

zdochnem od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malena
20. júl 2012

a takisto moja dcérka sa rozhodla, že bude stále chodiť v plavkách, či je teplo či zima, takže pred bytovkou decká v teplákových súpravách a moja malá v plavkách a to už aj poprchá a všetci ma upozorňujú, že je iba v plavkách 😀
a ja kedže už poznám tú svojú amazonku, dobre viem, že žiadne ostatnými "slubované sople" mať nebude.

Strana
z2