Kočíkovanie júnového bábätka
prosím som prvorodička a nemám v okolí nikoho kto by mi poradil máme doma bábätko narodené teraz v júni...chystáme sa s ním prvýkrát von a neviem či použiť aj túto vrchnú časť kočíka alebo to je až na chladnejšie počasie? čiže dám bábätko do kočíka a prikryjem len dekou alebo plienkou podla teploty vonku a tú vrchnú časť nechám doma?
a tiež stačí dať body, tepláčiky, kabátik a čapičku?
dakujem za všetky rady
@athom tak v tomto pripade ti asi chcela poskutnut lepsi vyhlad na ten pekny zadok.
autorka - ano, môžeš rovno do kočíka položiť - ja som si predtým oprala vnútro a drobec sa vozil len tak 🙂 určite nedávaj žiadnu zavinovačku, keď už niečo chceš dať pod bábo tak obyčajnú bavlnenú plienku rozprestri.... čo sa týka oblečenia, podľa mňa stále VEĽA. ja by som dala tenučké pyžamko s dlhým rukávom a prišitými ponožkami (ja som ich mala veľmi rada, mne sa nechcelo babrať s body+legíny, toto len rozopneš, vymeníš plienku a ideš 😀 ) a na to už len bavlnenú plienku alebo aj nič ak by sme išli po slnku (lebo keď sa oprie slnko na kočík, tak v ňom začne byť teplo). by som určite nedávala čiapku, vnútri nefúka.... ale tvoje rozhodnutie, sama sa naučíš a aj uvidíš či je drobec nekľudný.