Koľko dní trvá, kým prídu namontovať monitor dychu Nanny od Unionu ?
Ahojte mamicky, chcem sa opytat, kolko asi trvalo, kym vam prisli namontovať monitor dychu z Unionu? Pride mi to trocha blbe, ze az po porode sa to ma vybavovat. To znamena, ze sa moze stat, ze prideme z porodnice domov a monitor este nebude... ? A co tych par dni, kym pridu, ved zosaliem od strachu, ked ho nebudem mat. Budem sa stale strachovat ci dycha alebo nie. Vdaka.
Cca týždeň to trvalo, my sme na tých pár dní mali požičaný od jednej kamarátky, potom tuším polroka sme mali ten z Union a nakoniec sme aj tak kúpili vlastný, lebo môj muž nemohol celé noci spávať a budil sa s panikou a celý spotený, že sa nám malý udusil - totiž asi 3x nám pipal
@zunaa89 nám prišli po cca 3 dňoch po príchode, ale po pol roku sme aj tak kupovali vlastny a teraz som rada, lebo pri druhej dcére nám pipal zo začiatku asi 5x.
Dakujem za info, tiez nad tym rozmyslam, ze si kupim vlastny, lebo pol roka je dost malo... A na nanny som pocula viac staznosti, ze casto falosne pipa. Ze lepsi je babysense. Mate skusenosti aj s babysense?

@zunaa89 nebudes mat babatko pri sebe?