Koľko gramov za týždeň by mal pribrať novorodenec?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať ? Bola som tehotná a porodila a mala mi vážila 232 a teraz mi váži 225 a ja mám otázku na vás koľko môže také bábätko pribrať za týždeň deka aby malo váhu 250
@dusanaolahova12345 v ktorom týzdni sa narodila?
Prosim ta dufam ze si sa len pomylila v tych cislach...a ak sa bavime o gramoch a teda ze po porode mala 2320g a v porodnici schudla na 2250g (co je uplne v pohode az by som povedala zanedbatelna strata na vahe)
A kedy bude vazit 2500g? Kludne aj po prvom tyzdni pravidelneho papania...250dkg je si myslim lahko "pribratelne"....ale u kazdeho babatka je to individuálne
@anonym_787bdf myslis 25dkg dufam🤭
trosku ti tam nuly usli... ale nevadi... babatko malo nizku porodnu vahu, nasledne schudlo ako vsetky deti a teraz bude pekne priberat... akou rychlostou... to nikto nevie... nepises ci dojcis alebo si na UM
@anonym_787bdf myslis 25dkg dufam🤭
@cdt hehe ano 😅 250g ...kym som jej cisla preratala sama seba som pomylila😆 dik za upozornenie

Prosim ta dufam ze si sa len pomylila v tych cislach...a ak sa bavime o gramoch a teda ze po porode mala 2320g a v porodnici schudla na 2250g (co je uplne v pohode az by som povedala zanedbatelna strata na vahe)
A kedy bude vazit 2500g? Kludne aj po prvom tyzdni pravidelneho papania...250dkg je si myslim lahko "pribratelne"....ale u kazdeho babatka je to individuálne