Koľko vážia vaše bábätká v štyroch mesiacoch?
18. sep 2026
Ahoj mamičky 💙 , koľko vážia vaše bábätka v 4 a pol mes. Hlavne tie ktoré sa narodili menšie
Náš pri narodení mal 3300g a 47 cm
Teraz má 7300g a 68cm je to ok ? Pediatrická povedala že dosť nato že sa narodil menší , preto ma to trošku zaujíma ako to majú vaše bábätka 🙂
anonym_d7d013
•
18. sep 20263300 je uplne normalna porodna vaha, ziadna mensia. Ja som mala vsetky deti okolo 3kg +/-. A vsetky v prve mesiace priberali tempom 1kg za mesiac. Nie je na tom nic nenormalne. Potom sa to spomali okolo tristvrte roka-roka.
anonym_30e5f7
•
18. sep 2026@anonym_autor Aká menšia váha! Moje deti mali všetky okolo 3.kg aj my so sestrou aj brat a takmer každý v rodine ak kamošky. Dokonca moj prvy mal 3100g a na mesačnej v poradni vyše 5kg a to len kojeny.

vasa pani pediatricka este asi nevidela tie mensie deti ak mensim nazve takehoto krasavca. Len pre info obe moje deti mali pri narodeni nieco malo cez 2 kila, celkom rychlo svoju vahu viac ako zdvjonasobili... myslim tak okolo 3 mesiacov. Ale nestresuj zbytocne ved ti povedala len ze celk dost a nie ze by yo bolo treba riesit,