Kúpate sa s deťmi?
Dievčatá kúpu sa s Vami vaše deti?Ak áno od koľkých mesiacov?
@elina25 s malou sme sa kupkali jed sme boli na dovolenke mala 9 mesiacov potom este par krat. Samozrejme sme sa predtym osprchovali mydlom ci ja alebo manzel.
@luba28
@lusinda1989 aj to som sa chcela opýtať či je to hygienické?Lebo suseda sa kúpe s malým a to ma 3-mesiace.
Naša mala sa kúpe skoro vždy s jedným z nás dvoch cca od 6 mesiacov, pretože každé kúpanie sa do 5 minút premenilo na plač. Ale myslím, že je to vhodne od narodenia, teda aspoň ja som tak čítala, že keď sa novorodencom nepáči kúpanie tak sa ma s nimi kúpať rodič najlepšie matka. Naša už je väčšia takze sa najviac vyjasi s tatinkom a aj on si to užíva 🙂
no urcite keby sa nasa mala kupe vo vani s tatinom mi to pride divne a ja sa nekupem bojim sa ci nemam mykozu a pokila sa kupu na plavarni ta voda je chlorova cize zabija bakterie..
Malá sa kúpe s tatom (tusim od 4-5mesiacov), ja som sa s nou kupala raz (aj to len preto lebo ja potrebujem vretu vodu a nie taku v akej sa bezne ludia kupu:D inak by som sa s nou kupala castejsie... Keby som sa musela furt spytovat ci je to normalne alebo nedajbože hygienicke tak by som ju asi ani vaginalne neporodila..... takze skutocne na tom nevidim nic zle ak sa dieta kupe s rodicom.... (ak samozrejme rodic nema nejake zdravotne,kožné alebo ine problemy.....)
ja sa s mojou mladsou dcerkou sprchujem, prvy krat ked mala 5 dni ... uzasny pocit, priadla pritom ako macicka ;) ta pani co k nam chodila prve dni po domacom porode nas este aj sfotila, krasna pamiatka. Takze odvety striedam kupel a spolocnu sprchu ( samozrejme sa predtym umyjem ja a potom mi ju manzel poda) a starsie dcera tak ta chce celu vanu len pre seba a najradsej nonstop 🙂
@elina25 ked som bola mala tak som sa kupavala so sestrou ..s rodicmi nikdy... teraz ked mam vlastnu rodinu ..vanu nemame iba sprchovy kut ale ked bol nas syn babatko tak som si ho zobrala do sprchy na ruky..teraz uz nije 🙂 kupe sa sam vo vanicke ..zachvilku bude surodenec a potom sa mozu kupat spolu .. inak sa kupeme spolu ako rodina v bazene na dvore.. 🙂

@elina25 moj maly od kedy sedi sa kupe so svojou sestrou,....cca od 6-7 mesiaca,...