Letné bábo
ahojte na začiatku leta mám termín pôrodu, bude to moje prvé 🙂 chcem sa len spýtať aké kočíky by ste odporúčali? a dávali ste v lete pod dieťa do kočíka ešte nejakú deku alebo treba niečo tam kúpiť do kočíka ? myslím ako napr v zime teplý fusak tak či v lete treba niečo také tenké alebo len dáte rovno do kočíka dieťa prekryjete tenkou dekou alebo plienkou podla teploty vonku samozrejme
mam julovca 2021 a pod neho nic - resp. plienka alebo plachta do kocika a prikryvala som ho tenkou muselinovou alebo bavlnenou (plienkoidnou) prikryvkou, kedze bolo cele leto hic 🤷♀️ prisposobis aktualnemu pocasiu - ked bude treba tak aj tensiu decku, mne nebolo
Ja som v kociku mala taku termodeku, co izolovala aj od tepla, aj pd chladu a cez maleho taku tu velku zavinku plienku. To bol set troch plienok, sice za 30 eur, ale mam ich rok aj cosi a su furt makke a prijemne na dotyk. Hore cez kocik som mala clonu, taku tu plachtu z DM za par eur

Ja mam augustove dieta a v kociku som mala deku a prikrývala som ho hrubsou ozdobnou plienkou