Majú vaše deti podobné rozmary?
Ahojte mamičky, máte tiež nejaké zážitky, keď sa deti zamerajú na nejakú hlúposť? Napríklad dnes som chystala synovi raňajky, hodinu som sa piplala s palacinkami, robila obrázky s ovocím a on mi povie že nechce zelený tanierik že chce modrý. Skoro ma trafil šľak. Máte aj vy nejakú vtipnú skúsenosť?😃
@tetastana jeden víkend nechcela jesť ryžu lebo tam nebol hrášok. Ďalší víkend ju mala s hraskom, ale ina vtedy nemyslela hrasok, ale kukuricu a ryžu bez kukurice jesť nebude....viac uz nechcem spomínať., uz sú vsetky móresy za nami🤣🤣
@zojazoja tanier by som zobrala a mala by to na večeru ak by aj potom vymýšľala bola by hladná
ano maju ale nie ze by som vyslovene robila otroka. jednoducho sa malej spýtam aky chce dnes tanierik mysku atd. ak si to po tom co jej to prinesiem rozmysli tak jej to nevimenim a poviem jej ze zajtra. ale mam kamaratky ktore su uplne zufale zo svojich dati al naucili ich to sami🙂 väčšinou mala hysák nedostane lebo je ujz naucena za nabuduce si moze dat ten ale teraz musi papat z toho co si vybrala tento krat. a jedlo sa mi nestava skoro vobec kedze uz viem co malej chuti a co nie a snazim sa jej to pripravovat aj aby to mala pekne na pohlad a vtady sa jej to paci omnoho viac takze mozno aj typ pre vas baby🙂 ale zase nie ze by som robila obrazky z jedal to by ma asi po chvili otravovalo ale take srdieckove parky s vajickom na ranajky predsa nieje to nic tazke a jej sa to paci takze win win. a ku ovociu tiez nerobim nic extra pomaranc nakrajat supem jej ho len výnimocne predsa je uz dost velka na to any ho vypapala... a jablko jej supem ... ale ceresne na stvrtinky by som nedala papat vie aj sama a kostky uz zvladne tiez nie som jej sluzka ale jej mama . a to som teraz nemyslela nijako zle ak to pani nevadi a robi to s radostou tak preco nie je to jej vec. ale ja us sa najviac tesim na to ako sa bude dcera starat o mna ked vyrastie a ja budem uz stara 🙂
Boze jak ste sa tu do nej pustili, napriklad moj manzel (dospely chlap) nezje jablko kym nie je nakrajane a je lenivy si ho krajat a ja mu ho zdy rada nakrajam. On naopak vie ze ja zboznujem matchu s ktorou je riadna piplacka spravit tak ako ja chcem a on mi ju s laskou spravi niekolko krat do dna. Ak viem ze moja dcerka bude chciet nakrajane ceresne aj na 8 kuskov s laskou jej ich nakrajam a viem, ze ona s laskou bude robit veci pre mna. Sice momentalne ma len 10 ale nema najmensi problem mi dat posledny kusok cokolady alebo mi pripravit snack ked mam vela roboty a ja nemam problem si privstat a robit jej lievance v tvare srdiecok na desiatu tak ako to ma rada, a budem to kludne robit aj ked bude mat 30 :D Ved o tom je rodina, robit veci pre toho druheho a ukazovat si ako nam na sebe zalezi aj takymito milymi gestami.
Boze jak ste sa tu do nej pustili, napriklad moj manzel (dospely chlap) nezje jablko kym nie je nakrajane a je lenivy si ho krajat a ja mu ho zdy rada nakrajam. On naopak vie ze ja zboznujem matchu s ktorou je riadna piplacka spravit tak ako ja chcem a on mi ju s laskou spravi niekolko krat do dna. Ak viem ze moja dcerka bude chciet nakrajane ceresne aj na 8 kuskov s laskou jej ich nakrajam a viem, ze ona s laskou bude robit veci pre mna. Sice momentalne ma len 10 ale nema najmensi problem mi dat posledny kusok cokolady alebo mi pripravit snack ked mam vela roboty a ja nemam problem si privstat a robit jej lievance v tvare srdiecok na desiatu tak ako to ma rada, a budem to kludne robit aj ked bude mat 30 :D Ved o tom je rodina, robit veci pre toho druheho a ukazovat si ako nam na sebe zalezi aj takymito milymi gestami.
@anonym_9b914e presne, každý to ma inak niektorú to vyhovuje a niekomu naopak nie… pani sa nerozpisala o veciach ktoré robí dcéra pre ňu pretože otázka bola na deti 😅 myslím si že iba spôsoby sú v poriadku

@anonym_8c36fe to si sem nemala napísať, roznesú ťa tu v zuboch
@anonym_a14e61 No preco asi...