Majú všetky plienky Babylove dobrú kvalitu?
Ahojte, prosim vas ked som spokojna s babylove 1 budem aj s vyssimi cislami? Je to vsetko ta ista kvalita?
Ja som spokojná nad mieru. Užívame 3ky a 5ky.
Ja som pri synovi pouzivala 1tky, 3jky a teraz 4ky a som spokojna stale
Ja som kupovala Pampers premium care a náhodou som natrafila na babylove, som s nimi nadmieru spokojná. Mame ich od veľkosti 3,terat nosíme 4+
Ahoj,používali sme od č.2 až do 5 a potom mi začalo akosi smrdieť keď sa malý pocikal. Tak som vyskúšala tie eko babylove a za mňa super. Ale aj tak sa teším,keď už bude odplienkovany. Má 2 roky, dúfam,že to príde čoskoro
Dakujem 🙂 a niekde som citala vraj ako zmenil obal tak aj plienky - k horsiemu....
používame od 3ky veľkosť (teraz má 4) a nemôžem povedať nič zlé. precikal by jedine vtedy ak by mal moc plno (čo sa nestáva) alebo zle zabalené. nemôžem povedať že by som si všimla zápach alebo zlý materiál na dotyk.
Pouzivam och od 1, aktualne 4+. Neprecika mi to, bez problemov
Ja ich dávam iba cez deň cez noc nevydržia 🙂 musím dať
My sme dlho pouzivali babylove a boli sme spokojni. Teraz kupujem z tesca fred&flo a super, neprecikaju a to su uz velki, kupujem c. 4 a 5.

Ahoj, my používame tieto plienky 4ky a spokojná som stále rovnako. Tak uvidíš čo ti napíše možno aj niekto ďalší.