icon

Majú všetky plienky Babylove dobrú kvalitu?

bbebe
1. aug 2020

Ahojte, prosim vas ked som spokojna s babylove 1 budem aj s vyssimi cislami? Je to vsetko ta ista kvalita?

selu11
1. aug 2020

Ahoj, my používame tieto plienky 4ky a spokojná som stále rovnako. Tak uvidíš čo ti napíše možno aj niekto ďalší.

baja05
1. aug 2020

Ja som spokojná nad mieru. Užívame 3ky a 5ky.

nika_m
1. aug 2020

Ja som pri synovi pouzivala 1tky, 3jky a teraz 4ky a som spokojna stale

lucinika
1. aug 2020

Ja som kupovala Pampers premium care a náhodou som natrafila na babylove, som s nimi nadmieru spokojná. Mame ich od veľkosti 3,terat nosíme 4+

kikulienkadd
1. aug 2020

Ahoj,používali sme od č.2 až do 5 a potom mi začalo akosi smrdieť keď sa malý pocikal. Tak som vyskúšala tie eko babylove a za mňa super. Ale aj tak sa teším,keď už bude odplienkovany. Má 2 roky, dúfam,že to príde čoskoro

bbebe
autor
1. aug 2020

Dakujem 🙂 a niekde som citala vraj ako zmenil obal tak aj plienky - k horsiemu....

bavlnka92
1. aug 2020

používame od 3ky veľkosť (teraz má 4) a nemôžem povedať nič zlé. precikal by jedine vtedy ak by mal moc plno (čo sa nestáva) alebo zle zabalené. nemôžem povedať že by som si všimla zápach alebo zlý materiál na dotyk.

ruzasipova
1. aug 2020

Pouzivam och od 1, aktualne 4+. Neprecika mi to, bez problemov

denda007
1. aug 2020

Ja ich dávam iba cez deň cez noc nevydržia 🙂 musím dať

denda007
1. aug 2020

@denda007 pampersky

mrkvicka060
1. aug 2020

My sme dlho pouzivali babylove a boli sme spokojni. Teraz kupujem z tesca fred&flo a super, neprecikaju a to su uz velki, kupujem c. 4 a 5.