icon

Mám budiť odplienkované dieťa?

callisia
14. dec 2022

Ahojte. Malý (2,5r.) sa už asi mesiac nepocikáva ani v noci. Odplienkoval sa v podstate sám. Pije večer ešte cca deci mlieka. Len má trápi, že on sa v noci vôbec nebudí, že by sa mu chcelo cikať. Ráno potom naciká aj takmer polovicu šerblíka. Neviem, mám ho v noci budiť dávať cikať? Sa mi to nezdá. Nechcem aby mal z toho množstva moču v sebe časom dáke problémy.

viestta
•
14. dec 2022

Keď sa nebudi, tak nemá močový mechúr preplnený. Ak by mal, bud sa zobudí alebo pocika

deedol
•
14. dec 2022

takto to ma byt, nebud ho 🙂 moj sa zobudi sam, ked potrebuje. (niekedy ano, niekedy nad ranom, niekedy az rano)

macik34
•
15. dec 2022

Nebudit

fiafia
•
15. dec 2022

@callisia jasne,že nebudit. Veď to je ukážkové odplienkovanie

callisia
autor
•
15. dec 2022

Ďakujem baby. Ja som si to aj myslela ale nebola som si istá. Tak radšej som sa opýtala 😉

luliu
•
15. dec 2022

@callisia určite nebudit, načo mu narušovať spánok? To akoby si si ty dávala budíka na 2.00 v noci a šla na wc. Robíš to? Veď keby mu trebalo, zobudí sa

mariet24
•
15. dec 2022

@callisia môj malý je odplienkovany vyše mesiaca, cez deň úplne bez nehody, v noci sa niekedy zobudil že potrebuje, inokedy precikal... Teraz je týždeň čo sa ani raz v noci nepocikal, udrží až do rána a tiez veľa vycika. Myslím že to je v poriadku