Mama a svokra ma nútia posádzať 6 mesačnú dcérku
Stale mi volaju a vypytuju sa na toto, ze ci uz konecne sedi lebo ja a oni a ine deti v rodine vraj uz sedeli v polroku( podkladali ich vankusmi z kazdej strany, bohuzial aj mna). Ja to neuznavam a verim ze sa nesmie umelo posadzat kym same nesedi, sle nechapu to.. Oni by uz chceli aby sedela, chodila, sla na nocnik a asi uz aj na wc rovno, a mozno uz aj do skoly je najvyssi cas.. Neviem im to vysvetlit, chcem aby sama dospela do toho stadia. Uz sa davno pretaca bore dolu, pivotuje, zapiera nozicky cize viem ze to chce len cas... Ale oni mi stale hucia
Však normálne..nebudete ju podvádzať im povedz..povedia že budú??alebo že ich uvidis že to robia a to opakovane?normalne oblečiem seba dieťa im poviem že odchádzam na prechádzku takze dovidenia a keď budú chcieť opäť vidieť moje dieťa tak ho uvidia len v kočíku tam ho nemajú ako dávať sedieť a keď to už vôbec nepochopia tak ho neuvidia vôbec ..hotovo
ja by som povedala narovinu, že kvôli ich predpotopným nápadom nezničím dieťaťu zdravie, nech si to naštudujú
Ahoj autorka, prerusila by som s nimi kontakt a mozno by pochopili a zacali aspom akceptovat moje rozhodnutia. O respekte ani nehovorim.

@aurora33 občas mám pocit, že ju rozum bolí 🤣