Maminy po IVF. Pridajte sa!
čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂
dobré ránko prajem.
tak alexa sa mi už 2x dnes posr..... a to je len rano, čo mam očakavať od dnešneho dňa?? 😀 😀 😀 ale je to fajn, že sa už netrápi 🙂
čo dnes plánujete baby??? my ideme dať prepichnúť ušká a mne sa možno podarí aj si isť niečo kúpiť, lebno včera prišiel strašný lejak a sme museli ísť domov.
no já se dnes chystám ke kaderníkovi a vyzvednout si novou občanku a koupit nejaké spodní prádelko 🙂 A potom se uvidí, odpoledne má Karolínku mnž, tak si to užiji 🙂 A včeras bylo strašné počasí i tu neskutečne lilo!!!!
jo a stále jsme nekakali... 😠
ahoj holky, dnes jsem měla noční službu, malej byl vzhůru každé tři hodiny:( Já jdu dnes na kontrolu po šestinedělí a odpoledne přijede celá rodina i s bratrancem, který si udělal výlet z Kanady, bude tu lidí🙂
@gabulik77 to bude skôr nevyspatosťou, my na seba takto kričime s mm, takže určite niesi zlá mama, si dobrá mama a Mates môže byť rád, že má za maminku teba 🙂 a dnes bola aj u nás čudná noc, baby sa mi budili cca po 4 hodinách ☹ takže som nevyspatá aj ja a ešte aj to počasie vonku ☹
tak sme dnes absolvovali tie naušničky, nastrelili im ich, no ale toho kriku čo bolo, fuuuu ešte pol hodku po tom, Nicol som mala na rukách ja a Alexu sestrička 🙂 som zvedavá čo budú robiť pri očkovaní 😠
Ahojky,
jsme zpět z poradny. Byli jsme na kontrole ve 2 měsících. Máme 5740g a 63cm. Byli jsme pochválení, že krásně paseme koníčky a doktorka se divila, že se malej snaží zvedat hlavičku s trupem když leží na zádíčkách. Prý toto děti dělají kolem půl roku 🙂 Jsme prý napřed. 🙂 Jo a taky se celou dobu na paní doktorku smál.
Později vás dočtu, malej se začal probouzet...
Zdar holky!!!
@gabulik77 nejsi špatná máma, na to ani nemysli, je je to strašná zmena , dítko do domu, když byl človek zvyklý na svuj luxus 🙂 neco mi o tom povídej,ale klid to bude dobrý a detský pláč se težko snáší, nejdrív , že proč brečí co mu je a potom zase brečí a potom už brečíš i Ty ,že Ti to leze na nervy...klasika 🙂
@lucia.kl super naušničky, také nás to čeká do konce septebra(zárí) a koníky pasete výborne všichni jak jste tu, začnu mít minrák!!!!!!
@lucie ten Tvuj Matýsek je teda jiný pokročilec, když se ted naše zvedá na zádech, teda jen hlacičku a kousek trupu, tak jsem šťastná jako blecha a vy to deláte už ve dvou mesících!!!!! no parádička.
Naše Karolínka je nejak lehce nervní....ani nevíme na čem, neboť jsme u ní , oba dva, má hračky, jednu chňapla do ruky a mává s ní a oblizuje a ješte by to neco chtelo, jen neví sama co!!! 😀
Dobré ránko,
@gabulik77 a kdo není nervní. Taky mám občas hysterák, když nevím proč malej brečí. To vždy musí nastoupit manžel, abych se uklidnila. Dítě totiž vycítí, když je matka nervozní a přenáší to na něj... Pak je pláč ještě horší. Vůbec nejsi špatná matka... Máme to taky. 😵
@lucia.kl, taky hezky pasete... To máme šikovné dítka 🙂 Krásné náušničky. Jak to holky zvládly?
@denis19, taky jsme sami překvapeni. Začalo to samo v minulým týdnu. Jestli si vzpomínáš, jak jsem se ti ptala na pasení, že nám to nejde a za pár dní se začal předvádět.
Dobré ránko!
@lucia.kl jsi dobrá,že jsi tam šla sama a co v noci a ted, jsou ouška v pohode?
@l.u.c.i.e proste máte doma šiku, naše ,když je na bríšku a pase, tak zjistila, že má dve ruce a chytási je a houpe se na briše,ale jak je na zádech, tak používá jen jednu ruku,jako ,že je ješte nespojí na zádech, jen do nich chytá veci 🙂
Dnes máme ty doktori nevím jestli jsem to psala, tak se ukážu až večer a jsem zvedavá jak všude pochodíme!
@denis19 ja som mala ísť s manou ale volala ráno, že je soplavá a musí sa kurírovať aby zobrala deti v piatok, tak som nakoniec musela ísť sama, ale mala som dosť aby som sa nerozplakala s nimi 😀 ušká su v pohode, ani to nekrvácalo, super spôsob ako dať náušničky do uší, teraz ich tam budeme mať 6 týždňov a potom vymeniť, len by som chcela zohnať titánové detské na zavesenie a to neexistuje ☹ som nikde nenašla, tak uvidíme, čo im v uchu spraví striebro..
tak to je super,u nás propichává 😠
ne nejsme,čeká se na všechna vyšetrení
našla som na google kliniku plastickej medicíny v BB kde nastrelujú za 10€ ale chirurgickú ocel - tú som nechcela lebo je to nikel a ten môže byť alergický.... no podla toho, či je niekto u vás alergik na kovy, ja som tak preto nie..
http://www.plasticka-chirurgia.tv/chirurgovia/n...
@denis19 tu, skus sa opytať, možno nastreluju aj titanove
Holky já se omlouvám,že vám sem vpadám,ale mám depku ☹ ,jsem po OPU ,v ponděli a měla jsem jen 8 vajíček,z toho dvě byla nezralá,takže nic a včera jsem volala a už jsem měla jen 5 vajíček ☹ ,strašně se bojím,že nebude co zavést a mužu se zeptat vás,jak jste na tom byli vy a hlavně kolika buněčné embijka vám zaváděli 😉 Moc moc vám děkuji za odpověd

@denis19 já jsem se lekla, protože to byla spíše obarvená voda než kaše, ale bylo toho požehnaně🙂