icon

Maminy po IVF. Pridajte sa!

lucia.kl
2. sep 2010

čaute, tak je načase, aby sme sa s neplodnosti presunuli sem 🙂

gabulik77
6. sep 2010

@denis19 já jsem se lekla, protože to byla spíše obarvená voda než kaše, ale bylo toho požehnaně🙂

denis19
7. sep 2010

@gabulik77 to víš po tolika trápení, z nej šlo vše ven, sleduj to a uvidíš co se bude dít dál.
Dobré ránko preji devčata!

lucia.kl
autor
7. sep 2010

dobré ránko prajem.
tak alexa sa mi už 2x dnes posr..... a to je len rano, čo mam očakavať od dnešneho dňa?? 😀 😀 😀 ale je to fajn, že sa už netrápi 🙂
čo dnes plánujete baby??? my ideme dať prepichnúť ušká a mne sa možno podarí aj si isť niečo kúpiť, lebno včera prišiel strašný lejak a sme museli ísť domov.

denis19
7. sep 2010

no já se dnes chystám ke kaderníkovi a vyzvednout si novou občanku a koupit nejaké spodní prádelko 🙂 A potom se uvidí, odpoledne má Karolínku mnž, tak si to užiji 🙂 A včeras bylo strašné počasí i tu neskutečne lilo!!!!

denis19
7. sep 2010

jo a stále jsme nekakali... 😠

gabulik77
7. sep 2010

ahoj holky, dnes jsem měla noční službu, malej byl vzhůru každé tři hodiny:( Já jdu dnes na kontrolu po šestinedělí a odpoledne přijede celá rodina i s bratrancem, který si udělal výlet z Kanady, bude tu lidí🙂

denis19
7. sep 2010

@gabulik77 super den po takové noční a jinak pohodička?

gabulik77
7. sep 2010

@denis19 poslední dobou jsem nějaká nervní Denis, pořád jen křičím, když malej brečí, nějak to nedokážu ukočírovat:( jsem fakt nervák, špatná máma:( už jsem na to asi fakt stará:(

lucia.kl
autor
7. sep 2010

@gabulik77 to bude skôr nevyspatosťou, my na seba takto kričime s mm, takže určite niesi zlá mama, si dobrá mama a Mates môže byť rád, že má za maminku teba 🙂 a dnes bola aj u nás čudná noc, baby sa mi budili cca po 4 hodinách ☹ takže som nevyspatá aj ja a ešte aj to počasie vonku ☹

tak sme dnes absolvovali tie naušničky, nastrelili im ich, no ale toho kriku čo bolo, fuuuu ešte pol hodku po tom, Nicol som mala na rukách ja a Alexu sestrička 🙂 som zvedavá čo budú robiť pri očkovaní 😠

l.u.c.i.e
7. sep 2010

Ahojky,

jsme zpět z poradny. Byli jsme na kontrole ve 2 měsících. Máme 5740g a 63cm. Byli jsme pochválení, že krásně paseme koníčky a doktorka se divila, že se malej snaží zvedat hlavičku s trupem když leží na zádíčkách. Prý toto děti dělají kolem půl roku 🙂 Jsme prý napřed. 🙂 Jo a taky se celou dobu na paní doktorku smál.

l.u.c.i.e
7. sep 2010

Později vás dočtu, malej se začal probouzet...

lucia.kl
autor
7. sep 2010

takto sme pásli koníky, Nicol sa mi pohla ☹ a potom nicol s naušničkami a detail na naušničku

denis19
7. sep 2010

Zdar holky!!!
@gabulik77 nejsi špatná máma, na to ani nemysli, je je to strašná zmena , dítko do domu, když byl človek zvyklý na svuj luxus 🙂 neco mi o tom povídej,ale klid to bude dobrý a detský pláč se težko snáší, nejdrív , že proč brečí co mu je a potom zase brečí a potom už brečíš i Ty ,že Ti to leze na nervy...klasika 🙂
@lucia.kl super naušničky, také nás to čeká do konce septebra(zárí) a koníky pasete výborne všichni jak jste tu, začnu mít minrák!!!!!!
@lucie ten Tvuj Matýsek je teda jiný pokročilec, když se ted naše zvedá na zádech, teda jen hlacičku a kousek trupu, tak jsem šťastná jako blecha a vy to deláte už ve dvou mesících!!!!! no parádička.
Naše Karolínka je nejak lehce nervní....ani nevíme na čem, neboť jsme u ní , oba dva, má hračky, jednu chňapla do ruky a mává s ní a oblizuje a ješte by to neco chtelo, jen neví sama co!!! 😀

l.u.c.i.e
8. sep 2010

Dobré ránko,

@gabulik77 a kdo není nervní. Taky mám občas hysterák, když nevím proč malej brečí. To vždy musí nastoupit manžel, abych se uklidnila. Dítě totiž vycítí, když je matka nervozní a přenáší to na něj... Pak je pláč ještě horší. Vůbec nejsi špatná matka... Máme to taky. 😵

@lucia.kl, taky hezky pasete... To máme šikovné dítka 🙂 Krásné náušničky. Jak to holky zvládly?

@denis19, taky jsme sami překvapeni. Začalo to samo v minulým týdnu. Jestli si vzpomínáš, jak jsem se ti ptala na pasení, že nám to nejde a za pár dní se začal předvádět.

lucia.kl
autor
8. sep 2010

@l.u.c.i.e baby revali jak o dušu, ešte asi pol hodku po, dokial nezaspali vonku v kočiku, bola som u dr sama, tak som jednu mala na rukách ja druhú potom sestrička 🙂

l.u.c.i.e
8. sep 2010

@lucia.kl, tak to jste holky šikovný. Já bych asi brečela s nima 🙂 Ale náušničky jsou krásné.

denis19
8. sep 2010

Dobré ránko!
@lucia.kl jsi dobrá,že jsi tam šla sama a co v noci a ted, jsou ouška v pohode?
@l.u.c.i.e proste máte doma šiku, naše ,když je na bríšku a pase, tak zjistila, že má dve ruce a chytási je a houpe se na briše,ale jak je na zádech, tak používá jen jednu ruku,jako ,že je ješte nespojí na zádech, jen do nich chytá veci 🙂
Dnes máme ty doktori nevím jestli jsem to psala, tak se ukážu až večer a jsem zvedavá jak všude pochodíme!

lucia.kl
autor
8. sep 2010

@denis19 ja som mala ísť s manou ale volala ráno, že je soplavá a musí sa kurírovať aby zobrala deti v piatok, tak som nakoniec musela ísť sama, ale mala som dosť aby som sa nerozplakala s nimi 😀 ušká su v pohode, ani to nekrvácalo, super spôsob ako dať náušničky do uší, teraz ich tam budeme mať 6 týždňov a potom vymeniť, len by som chcela zohnať titánové detské na zavesenie a to neexistuje ☹ som nikde nenašla, tak uvidíme, čo im v uchu spraví striebro..

denis19
8. sep 2010

@lucia.kl kde jsi to dalavdelat 😕

lucia.kl
autor
8. sep 2010

@denis19 u našeho detského lekára, on nastreluje za 14€

denis19
8. sep 2010

tak to je super,u nás propichává 😠

lucia.kl
autor
8. sep 2010

@denis19 tak si skús pozrieť, že kto nastreluje, je to lepšie a menej to bolí.... či už ste prepichnutý???

denis19
8. sep 2010

ne nejsme,čeká se na všechna vyšetrení

lucia.kl
autor
8. sep 2010

našla som na google kliniku plastickej medicíny v BB kde nastrelujú za 10€ ale chirurgickú ocel - tú som nechcela lebo je to nikel a ten môže byť alergický.... no podla toho, či je niekto u vás alergik na kovy, ja som tak preto nie..

denis19
8. sep 2010

@lucia.kl jsi akční dítko lucko,ale já jsme alergik na nikl, tak nevím akde to nastrelují ať nemusím guglovat?

lucia.kl
autor
8. sep 2010

http://www.plasticka-chirurgia.tv/chirurgovia/n...

@denis19 tu, skus sa opytať, možno nastreluju aj titanove

denis19
8. sep 2010

Tak devčata vše vyrízeno, šťastne jsme doma živý a zdraví! Dokladuji: pohodička po návratu z nemocky 😀

lucia.kl
autor
8. sep 2010

@denis19 aká je veselá 🙂 zatial chodí k lekárom rada 🙂

denis19
8. sep 2010

@lucia.kl zatím je jí jedno asi kam chod, jen kdyby se nemusel premístnovat ve vajíčku, nesnáší tu polohu a zvrací v ní, už aby sedela a pujde do klasické autosedačky.
Co jste dnes delaly devčata a chlapci?

natulaaa
8. sep 2010

Holky já se omlouvám,že vám sem vpadám,ale mám depku ☹ ,jsem po OPU ,v ponděli a měla jsem jen 8 vajíček,z toho dvě byla nezralá,takže nic a včera jsem volala a už jsem měla jen 5 vajíček ☹ ,strašně se bojím,že nebude co zavést a mužu se zeptat vás,jak jste na tom byli vy a hlavně kolika buněčné embijka vám zaváděli 😉 Moc moc vám děkuji za odpověd