Máte 3 a viac detí?
@jana_eyre_2 prečo si ma označila ? Ako som ja súdila druhé matky? Bola to len otázka či autorku chce vedieť aké je to byť doma tak dlho. Čo je na Tom zle ? Viem že to nie je "len" sedieť doma a starať sa o deti. Pri prvej dcére som šla do roboty okolo jej roka druhu si užívam ale je mi dlho byť samej doma čo je na tom zle ? Tretina žien čo tu sú majú deti v podstate samé so sebou lebo muži na nich kašľu alebo sú nonstop v práci tak im z toho prepína (je to normálne) ďalšia tretina mužov nemá (medzi nimi som aj ja a je normálne že mi chyba spoločnosť ľudí iných ako mojich detí) a akurát jedna tretina sa vytešuje zo spoločnej rodinky a žijú harmonicky život .. sú ženy ktoré chcú pracovať nie "len sedieť doma" .. sú ženy ktorým je takto dobre aj keby 20 rokov sedeli na materskej (to nepochopím ale budiš) a sú také ktoré si vychutnajú obidve materské a medzitým pracujú alebo pracujú z domu kde to je trošku pestrejšie. Nič také som nikde nepovedala ani nedegradovala druhé matky ani nesudila tak ma prosim neoznacuj v príspevku ktorý sa ma netýka 🙂
@sunny8 keď nesudis, tak nerozumiem prečo staranie sa o deti označujes ako sedenie doma..
Potom možno aj napr. učiteľky v jasliach označujes ako ženy čo len sedia v práci? 🤔 Pretože tam tiež majú bežné nastarosti toľko detí, čo ženy svoje vlastné doma keď sú viacdetne, až na to, že sú odbremenene od varenia a upratovania a večer im padne..
sme na verejnom fóre, na tvoje slová môže reagovať ktokoľvek a už je len na tebe ako sa s tým vysporiadas, ak ťa to tak strašne obťažuje, najprv to prosím napíš do svojho prvého príspevku, potom sa tomu vyvarujem..
@jana_eyre_2 neobťažuje ma to ale príde mi to smiešne keď obvinis niekoho z toho čo sama robíš 🤣 mňa obvinujes zo sudenia a pritom ty sama má sudis .. a dokonca mi vkladas myšlienky ktoré si nemyslím ani som ich nikdy nepovedala nahlas ..
@sunny8 v čom tá sudim ja nerozumiem, ani slovom som nehodnotia tvoj život 😉 vieš s tými učiteľkami - to sa volá prirovnanie..
@jana_eyre_2 skôr domnienka 🙂 nikdy som nič také nepovedala ani nenaznacila
@anna2808 ďakujem 😊
Muž ma 4 deti a spolu mame 2 ..3 a pol rocne a 1 a pol rocne chlapcek dievcatko .. on ma 2 dcery a 2 chalanou

@maminuska ono ja by som povedala, aby ľudia všeobecne vážili slová k sudeniu druhých matiek, či už pracujú alebo sa len starajú o deti.. každá má to svoje a ako sama si opísala svoje činnosti pri prvych dvoch, nešlo o žiadne sedenie doma..
@sunny8