icon

Máte skúsenosť so strážením detí cez Hlidacky.sk?

Dnes o 11:15

Ahojte vyuzila niektora z Vas strazenie dietatka cez Hlidacky.sk? S manzelom nam zial nema kto strazit nase 3,5 rocne dieta, od septembra nastupuje do skolky a ja do prace mame tam casove okno kedze skolka je do 16:30 a ja s manzelom pracujeme do 17tej napadla ma tato moznost. Mate skusenost? Dakujem

anonym_8df6b3
Dnes o 11:20

Je tam vela uzivateliek, aku skusenost chces? Je to o ludocj niekto mohol natrafit na zlu aupair niekto na dobru. Co ti daju tie skusenosti? Najdi si niekoho, stretni sa s tou osobou najprv bez dietata alebo cez videohovor aby ste sa spoznali, potom na jeden alebo par dni spolu a uvidis ako dieta ju prijme a ci tebe ako clovek bude vyhovovat.

aurelia2000
Dnes o 11:27

@anonym_autor Oni o takéto malé joby na hodinku denne nemajú záujem. Hľadaj spoľahlivú dôchodkyňu v okolí, alebo gymnazistku.

autor
Dnes o 11:51
@aurelia2000

@anonym_autor Oni o takéto malé joby na hodinku denne nemajú záujem. Hľadaj spoľahlivú dôchodkyňu v okolí, alebo gymnazistku.

@aurelia2000 tak nebolo by to na hodinku bolo by to na viac

autor
Dnes o 11:59
@anonym_8df6b3

Je tam vela uzivateliek, aku skusenost chces? Je to o ludocj niekto mohol natrafit na zlu aupair niekto na dobru. Co ti daju tie skusenosti? Najdi si niekoho, stretni sa s tou osobou najprv bez dietata alebo cez videohovor aby ste sa spoznali, potom na jeden alebo par dni spolu a uvidis ako dieta ju prijme a ci tebe ako clovek bude vyhovovat.

@anonym_8df6b3 mas skusenost ? Davala si strazit svoje dieta? Ak nie, tak dakujem ale asi sa nemame velmi o com bavit. Vsak samozrejme sa s nou najskor zoznamim,zistim si co ma zaujima atd. ide mi skor o to ci vyuzivaju matky aj taketo sluzby

anonym_782ef2
Dnes o 12:07
@anonym_autor

@anonym_8df6b3 mas skusenost ? Davala si strazit svoje dieta? Ak nie, tak dakujem ale asi sa nemame velmi o com bavit. Vsak samozrejme sa s nou najskor zoznamim,zistim si co ma zaujima atd. ide mi skor o to ci vyuzivaju matky aj taketo sluzby

@anonym_autor áno, mali sme. Sú tam rôzne osoby, takže záleží na koho natrafis. Mali sme jednu, bola na hlidackach, aj nám ju odporučil známy, mal s ňou osobnu skúsenosť a teda celé zle. Mali sme aj cudziu dievčinu a dobre.

anonym_8df6b3
Dnes o 12:31
@anonym_autor

@anonym_autor davala som strazit ale ako ti to pomoze aku skusenost som mala ja? To nie je ako napr. na konkretny model monilu, alebo spotrebic, produkt, ze chces vediet skusenost aku maju ostatni tam su ludia a kazdy clovek je iny. Nikto ti nezaruci, ze aj ty budes mat kladnu skusenost alebo negativnu, zalezi na koho natrafis. A celosvetovo vyuzivaju ludia aupair pre svoje deti, nie je to ziadna novinka a keby to nikto nevyuzival, nevznikol by ten web alebo podobne ako aj domelia.sk...

anonym_c5ac23
Dnes o 12:38

Na ig je mamička Paulababocka a ona ich pravidelne využíva resp.uz ma tu svoju .