Máte skúsenosti so strašením vašich maličkých detičiek?
Dobry vecer,aby som upresnila,zaujima ma Vas nazor,maminy.Moje dieta ma 16 mesiacov a za ten cas ho kdekto cudzi pohldkal po licku,rucke,usmial sa,hral sa kukuk,pricom sa schovaval za mna,ked bol na rukach,prihovarali sa mu ludi,zdravili.Mozem povedat,ze som s tymto nikdy nemala problem,Nedavno som stretla znamu,tiez mamicku,ktora isla popri mne s kocikom,rozpravali sme sa a zrazu z nicoho nic podla mna dost brutalne nastrasila moje dieta.Ja som bola v takom soku,ze som sa chvilu spamatavala,neskor som zacala hutat,co robit,aby som ju neurazila,no zaroven ju ukludnila.Dufala som,ze uz to nezopakuje,no opakovala to v asi minutovych intervaloch,napriek tomu ,ze som sa snazila ju odputat,konverzovat...Moje dieta sa uz potom aj smialo,ked si na to asi trochu aj zvyklo.No mam z toho blby pocit a bolo to prilis hlucne a brutalne,na to ,ze to bolo k malemu dietatu,navyse mal aj striesku vystretu,takze to ani necakal nikdy.Ze som radsej hned nezmenila smer a zaroven si hovorim,preco sa takto nehrala/v uvodzovkach/so svoim dietatom.Co si o tom myslite,aj Vam niekto v tomto veku opakovane a hluucne strasil dieta?
@elizabeth88 ako reagovalo dieta po prvom raze? Plakalo? Bálo sa? Ak nic len prekvapene pozeralo a nakoniec sa smialo, tak robis z komara somara. Ak sa rozplakalo a bolo vystrasene, mala si ako matka zasiahnut a slusne, po prvom raze, upozornit, ze sa to dietatku nepaci, boji sa. Nabuduce aspon budes vediet sa asertivne spravat.
@xxxkatka tak tak,ako pises,asertivita ostala doma.
@lujziana44 uz sme s malou doma a zda sa,ze tam na nu vplyvalo aj prostredie nove.Hra sa s bracekom a je spokojna.
@elizabeth88 vtedy som sa ale zlakla naozaj

@lujziana44 viem,mas pravdu