icon

Matka v pôrodnici a 2,5 ročné dieťa

lenuska333
2. dec 2021

Ahojte baby ako prezivali vase deti vasu nepritomnost pocas dni stravenych v porodnici maleho este kojim cize je namna dost naviazany ked budem rodit bude mat 2,5 roka za odpovede vopred ďakujem

patricka
2. dec 2021

Moja bola ešte menšia a zvládla to úplne v pohode...

gir
2. dec 2021

Môj mal rok a tri mesiace, staral sa o neho len manžel a v pohode.

evica17
2. dec 2021

@gir nas to caka tiez teraz, a dolezite je aby sa onho starala osoba, ku ktorej ma vytvoreny blizky vztah. U nas bude s nim.manzel, a verim ze to dako preziju aj ked to bude tazke ( no nemame nik na vyber zial). Ponukala sa aj.svokra, co by bolo mozno.lepsie vzhladom k starostlivosti o maleho, ale nema s nou ziadny vztah, tak radsej nie n atak dlho, aby nemal traumu z toho, ze sme ho odlozili k "cudzej osobe" a potom priniesli maleho " votrelca" ktory zmeni jeho.svet.

basska_b
2. dec 2021

2.5 roka je v pohode, to už aj veľa chápe. Treba sa o tom s nimi veľa rozprávať. Keď bude s tatom alebo s nejakou osobou z rodiny, čo má rád, tak to dá ako nič. Moja 2ročná bola u mojich rodičov, prvú noc plakala, že kde je mama, ale inak fungovala. Si zvykla. Ale bola rada potom, že ma vidí 😀

gir
2. dec 2021

@evica17 fakt radšej manžela, neboj sa, zvládne to. U nás bola výhoda, že mohli prísť za mnou, čo momentálne u vás asi nemožné. Všetko dobré prajem 🍀, hlavne zdravé a krásne bábätko.

kvetinka75
2. dec 2021

úplne normálne. Veď nebola dcéra celé dni iba so mnou. Bývala aj s manželom, stretávala sa s babkami, tak pár dní sa dá vydržať. Myslím, že niektoré matky to prežívajú horšie ako deti.

nikpa
2. dec 2021

@lenuska333 tiež som sa bála ale môžem ti povedať, že malý to zvládol oveľa lepšie ako ja 😄

lienka.7
2. dec 2021

@kvetinka75 presne, uplne suhlasim. Pol dna nasa v pohode vydrzi aj so starkymi - jedine ze s nimi nezaspi.
@lenuska333 nebudes prec predsa mesiac.
Nas to tiez caka, mala ma 20 mesiacov. Kedze musim lezat, stara sa o nu uz teraz najma mm. Ziadny problem... preziju to v pohode obaja, ty sa tym nestresuj 😊

zuzuliatko18
2. dec 2021

Nas Mal rok, ked som nahle skoncila na dva dni v nemocnici a manzel musel v tom case riesit veci s lekarmi. Bolo to v marci, takze rodinu videl Malo, starala SA onho vtedy svagrina a svokra, muz teda bol doma medzi tym ako lietal do nemocnice. Zvladli na jednotku.

evica17
2. dec 2021

@gir ved to, ze sa neda prist ani pozret, ale tak tych par dni vydrzia...skoda ze je vsetko pozatvarane, by si spravilo mozno daky zaujimavy program aby to preslo rychlejsie... A manzel sa uz zauca, aby vedel co kedy a ako robit, prdesa len je s malym len po veceroch kedze je v praci, a tak sa snazim cez vikend nanho nechavat celu starostlivost, a vsetko a ja zatial sa staram o domacnost a ine

dzejsik
2. dec 2021

@lenuska333 aktualne z min tyzdna, maly 2 a 7 mes a bol uplne v pohode, hrali sa s manzelom od rana do vecera 😁 ked som prisla domov tak 2 dni nalepeny na mne, ze sa s nim musim hrat a uz je to v normale, tesi sa z brata

lenockaaaaaa
2. dec 2021

Joj veď to dieťa si musí zvykať aj na iné osoby ako je mama, trebrs tato, babka, dedko. Zas už niektoré matky sú strašne uzkostlive. A potom keď pôjde do škôlky? Čo budeš tam s ním radšej?

evkamotka
2. dec 2021

Zvladli to normalne. V porodnici som bola 7 dni, okrem manzela prisli aj mamina, svokra, svagrina (subezne s muzom) a malemu spravili program ako lusk

elizabet173
2. dec 2021

@lenuska333 2y ročnému sa dá už predsa vysvetliť a ak bude s mužom, zvládnu to v pohode, neboj sa. Kúp nejakú hračku, ktorú mu súrodenec "prinesie" ako darček, aby ho nebral, ako niekoho, kvôli komu nemala maminu pri sebe

saxana000
2. dec 2021

Nasa bola mladsia nemala ani 2 roky ked som bola na planovanej operacii za tie 3 dni si na mna ani nezmyslela.

uradnikova
3. dec 2021

@lenuska333 ja som bola v rovnakej situacii. prva noc bola tazka. den uplne v pohode. dalsie noci uz cele prespala. kym som sa nevratila😆