icon

Menej kontaktné bábätko v 11 mesiacoch – skúsenosti mamičiek

Dnes o 17:41

Ahojte mam 11mesacneho syna o chvilu ma rok. Je to valibuk a velky sinter, no pride mi ze nie je na mna tak naviazany, neviem ako by som to vysvetlila tak to popisem. Skratka ked ho ohlasim meno vacsinou sa neotoci, stale je zahladeny do svojej aktivity, aj ked s nim chcem robit nejaku cinnost a naucit ho nieco, tak ho to rychlo omrzi a uz aj fujazdi robit nieco ine, ucila som ho tap tap aj nech ukaze pápá ale nemal zaujem. Nemal ani separacnu uzkost zatial. Vsimam si svojej okolie a deticky aj mladsie od neho su viac kontaktne aj sa s nimi da viac pracovat. Dufam ze to nie je nic vazne. Doktorka mi povedala ze je to ok kazde dieta ma vlastne tempo, ja viem....len take vnutorne uistenie potrebujem. Mal to niekto z vas resp vase dieta? Dakujem

anonym_e06350
Dnes o 17:48

Podľa mňe je to úplne normálne správanie 11 mesačného dieťaťa. Nemala by som zatiaľ žiadne obavy. Skrátka je okolitý svet zaujimavejší ako ty, ktorá zavoláš jeho meno. Mňa môj od začiatku vonku nerieši. Objavuje a ja ho netrápim.

pralinka25
Dnes o 18:06

mam tri deti a aj podla mna je to uplne ok. niektori ludia proste nie suprilepky. a je to normalne. ja som taka bola ako dieta a stale som. autizmus ani nic nemam

kikusenka1
Dnes o 19:45

Mam 3 deti a každé z nich bolo iné. Jedno ma ignorivalo, druhé bolo vkuse na mne nalepené a tretie tiez. Prve dieťa nedalo papa nikdy nikomu, druhé ano ked som povedala a tretie vykyvuje každému koho vidí... ked je dieťa zahlbene do hry tak nevníma okolitý svet. Netreba hľadať diagnózy kde nie su