icon

Moje 6-mesačné dieťa len kričí

mon1806
18. okt 2022

Baby prosím o radu moje dieťa má 6 mesiacov a týždeň a nič neblabota len kričí viska , v porovnaní zo súrodencom je to rozdiel on bol iný už blabotala dosť ona len naozaj viska, kričí a podobne 🙂 sem tam z nej vypadne že ...de...

pribinak
•
18. okt 2022

@mon1806 však to je ok, každé dieťa má iný hlasový prejav. Vôbec nemusí ešte blabotat. Deti v tomto veku bežne skúšajú čo dokazu s hlasom. Sú nadšene z toho že sa počujú a vidia okamžite reakcie okolia

Ehm a vyskat sa píše s ypsilonom

luccija
•
18. okt 2022

So surodencom😀 tak je ina ved kazde dieta je ine.Moja bola zase velmi ticha a pokojna este Ta z nej hlava bude boliet kolko bude rozpravat

veronika_sk000
•
18. okt 2022

@mon1806 aj moj to robil, lebo zistil, ze moze..potom stratil hlas a prestal s tym 😂

nwnw
•
18. okt 2022

@mon1806 hadam nechces aby vybrane slova recitovalo. Objavila zvuk tak skusa.

mon1806
autor
•
19. okt 2022

@nwnw to už tak kričí od dobrého 3 mesiaca čiže nič nové

dada0902
•
19. okt 2022

Každé dieťa je iné vidíš staršie vedelo toto chce mať viac času nestresuj deti sa menia napredujú každým týždňom

saxana000
•
19. okt 2022

Lebo sa mu paci ked sa pocuje je to pre neho nove.a urcite aj vy na to zareagujete..je to urcity sposob komunikacie.trenuje hlasivky pluca aj uska.

matkahelka
•
19. okt 2022

@mon1806 moja okolo polroka "prdela" ustami. nafukla lica a pomaly vypustala vzduch. a potom sa z toho smiala. 12345x denne to robila. a starsia dcera to nikdy nerobila. nerobila som z toho tragediu, lebo kazde dieta je predsa ine. teraz ma 10 mes.a teraz zacina blabotat.

kkiikkaa00
•
Autor odpoveď zmazal
•