icon

Moje dieťa odmieta topánky

vlahjinka
15. júl 2021

Zdravím 🙂 chcela by som sa spýtať, či tu má/mal niekto podobný problém..
Ďakujem krásne za Vaše skúsenosti.
Ps.. skúšali sme naozaj všeličo, už má rok a pol a stále to neprešlo 😅

acer11
•
15. júl 2021

@vlahjinka nechajte dieťatko prebehnúť po asfalte na obed,alebo po ostrých kamienkoch a uvidíte ako rýchlo sa obuje 😆

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
julia2018
•
15. júl 2021

Moj behá bosý. Aj po kamienkoch a asfalte. A? Ja v tom teda nevidim až taký problém.
Najpravdepodobnejsie je, že má zle topanky.

benit
•
15. júl 2021

Susedin maly tiez nema problem aj po kamenoch na boso, ani asfalt mu nevadi. Sem tam si vypyta topanky.

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
sashka22
•
15. júl 2021

@vlahjinka my chodíme bosí okrem zimy. Malý ma 1,5 roka a teda poviem Ti, ze ani teplý asfalt ho nedonuti obuť sa 😁

pribinak
•
15. júl 2021

@vlahjinka aké topánky si kúpila? Ak sú na figu, tak nech je radšej bosý

henrikir
•
15. júl 2021

skusala si aj barefooty? tie sa prispobia nozicke a nebude ich tolko vnimat ako bezne topanky

belllinka
•
15. júl 2021

@sashka22 aj do roboty a vsade chodis bosa?

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
sashka22
•
15. júl 2021

@belllinka pracujem z domu, obuvam sa len do inštitúcií a na návštevy.

vlahjinka
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
beata_k
•
Odpoveď bola odstránená
•
vlahjinka
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
andreatytler
•
16. júl 2021

@vlahjinka Neviem ci to bude fungovat, kedze uz odmieta topanky dost dlhu dobu, ale ja som naucila syna na oblecenie a topanky, tak ze sme sa obliekali spolu a vzdy som upozornila na spojitost medzi nami... napriklad som si ubula tetralne ponozky. A ked boli obute, tak som ich poklepala a povedala: Mama ponozky. Potom som mu ukazala jeho ponozky a povedala Baby ponozky. A tak zo vsetkym.... Obula som si kabat a pobuchala po nom a povedala Mama Kabat a potom mu ukazala jeho bundu a povedala Baby Kabat.
Skusas tie topanocky s ponozkami alebo na bosu nozku? Nas syn napriklad musi mat ponozky v topankach. A tiez by som skusila ine topanky... Ak nasmu obujem dobre, ohybne, makke a pohodlne, tak ani nemukne. Ak su trochu tuhsie, alebo nepohodlne, okamzite spusti krik. Vyhodila, alebo vratila som tak trojo topanok.

julia2018
•
16. júl 2021

@vlahjinka pri Liliputi topánkach malého tlačila tá gumicka. Skús pozrieť či náhodou aj tvojej sa nezarezava

jankapepe
•
16. júl 2021

@vlahjinka a skúšali ste ho normálne zobrať bosé na prechádzku? Samozrejme topánky do kabelky 😁