icon

Moje dieťa odmieta topánky

vlahjinka
15. júl 2021

Zdravím 🙂 chcela by som sa spýtať, či tu má/mal niekto podobný problém..
Ďakujem krásne za Vaše skúsenosti.
Ps.. skúšali sme naozaj všeličo, už má rok a pol a stále to neprešlo 😅

acer11
15. júl 2021

@vlahjinka nechajte dieťatko prebehnúť po asfalte na obed,alebo po ostrých kamienkoch a uvidíte ako rýchlo sa obuje 😆

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
julia2018
15. júl 2021

Moj behá bosý. Aj po kamienkoch a asfalte. A? Ja v tom teda nevidim až taký problém.
Najpravdepodobnejsie je, že má zle topanky.

benit
15. júl 2021

Susedin maly tiez nema problem aj po kamenoch na boso, ani asfalt mu nevadi. Sem tam si vypyta topanky.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sashka22
15. júl 2021

@vlahjinka my chodíme bosí okrem zimy. Malý ma 1,5 roka a teda poviem Ti, ze ani teplý asfalt ho nedonuti obuť sa 😁

pribinak
15. júl 2021

@vlahjinka aké topánky si kúpila? Ak sú na figu, tak nech je radšej bosý

henrikir
15. júl 2021

skusala si aj barefooty? tie sa prispobia nozicke a nebude ich tolko vnimat ako bezne topanky

belllinka
15. júl 2021

@sashka22 aj do roboty a vsade chodis bosa?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sashka22
15. júl 2021

@belllinka pracujem z domu, obuvam sa len do inštitúcií a na návštevy.

vlahjinka
autor
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Odpoveď bola odstránená
vlahjinka
autor
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
16. júl 2021

@vlahjinka Neviem ci to bude fungovat, kedze uz odmieta topanky dost dlhu dobu, ale ja som naucila syna na oblecenie a topanky, tak ze sme sa obliekali spolu a vzdy som upozornila na spojitost medzi nami... napriklad som si ubula tetralne ponozky. A ked boli obute, tak som ich poklepala a povedala: Mama ponozky. Potom som mu ukazala jeho ponozky a povedala Baby ponozky. A tak zo vsetkym.... Obula som si kabat a pobuchala po nom a povedala Mama Kabat a potom mu ukazala jeho bundu a povedala Baby Kabat.
Skusas tie topanocky s ponozkami alebo na bosu nozku? Nas syn napriklad musi mat ponozky v topankach. A tiez by som skusila ine topanky... Ak nasmu obujem dobre, ohybne, makke a pohodlne, tak ani nemukne. Ak su trochu tuhsie, alebo nepohodlne, okamzite spusti krik. Vyhodila, alebo vratila som tak trojo topanok.

julia2018
16. júl 2021

@vlahjinka pri Liliputi topánkach malého tlačila tá gumicka. Skús pozrieť či náhodou aj tvojej sa nezarezava

jankapepe
16. júl 2021

@vlahjinka a skúšali ste ho normálne zobrať bosé na prechádzku? Samozrejme topánky do kabelky 😁