icon

Môže sa meniť farba očí u 16-mesačného dieťaťa?

janie7
Dnes o 16:08

Ahojte maminy, chcem sa spýtať, či sa môže výraznejšie ešte zmeniť farba očiek 16 mesačnej dcérky. Má ich netradične sivo-modré, ja mám hnedé a manžel zelenohnedé, radi by sme boli aby jej už tá farba zostala.

Môže sa meniť farba očí u 16-mesačného dieťaťa?
anonym_6ca6a7
Dnes o 16:12

@janie7 meniť sa môžu, ale už nie nejako vyrazne. Nášmu sa ustalila farba v 2 rokoch....

valria
Dnes o 16:23

@janie7 áno

euka210
Dnes o 16:27

@janie7 ano, do 2r sa meni. Moj prvy bol asi tak 2r modrooky a blondak a potom mal zelenohnede po mne a ma huste tmave vlasy.. Dvaja maju modrosive po manzelovi a svokre 😃

andulka220989
Dnes o 16:28

No môjmu staršiemu sa zmenila okolo 3 rokov.

anonym_6ca32a
Dnes o 16:29

Nevadí ak sa zmenia vymeňte kus za kus podľa vašej predstavy

janie7
autor
Dnes o 16:35
@anonym_6ca32a

Nevadí ak sa zmenia vymeňte kus za kus podľa vašej predstavy

@anonym_6ca32a 😀 Ani za celý svet by sme ju nedali😉

janie7
autor
Dnes o 16:38
@euka210

@janie7 ano, do 2r sa meni. Moj prvy bol asi tak 2r modrooky a blondak a potom mal zelenohnede po mne a ma huste tmave vlasy.. Dvaja maju modrosive po manzelovi a svokre 😃

@euka210 Teda, tak som zvedavá na akej farbe skončíme my, ona mala vlásky tmavé keď sa narodila, potom jej išli až do hrdzava a teraz ich má do orieškovo hnedá☺️

anonym_ae8d0c
Dnes o 16:39

Podľa mňa jej také ostanú

anonym_384a3b
Dnes o 16:46

Mojej dcére sa ustálila farba očí na hnedú až v dvanástich rokoch 😅 obaja rodičia hnedooky aj celé naše rodiny a ona sa narodila s modrými, ktoré prešli do sivej. Tá sivá postupne tmavla a teraz má hnedé oči. Nechápem ako je to možné tiež som myslela, že jej ostanú sivé oči, veď vo vyššom veku sa nemenia 😅

anonym_31b06d
Dnes o 16:46

Nasim trom farba ostala. Jedine jedna dcera z modrych ma modro-sive.

anonym_09dfdf
Dnes o 19:08

Moj zacinal s nebesky modrymi, ktore postupne presli do bledosivej. Take aj ostali, akurat ked mal cca 8 rokov sa mu urobil okolo zreniciek zeleno-orieskovy prsten, zvysok je svetlosivy 😱🤣