Musím sa vrátiť s dieťaťom skôr z dovolenky kvôli tomu, aby sa aklimatizovalo?
Dobry den chcem sa opytat ci sa musim z dietatom vratit tyzden skor z dovolenky ktora mi konci 31 Augusta a skola jej zacina 2 septembra..pretoze mi to tvrdi exmanzel ze sa musi dieta aklimatizovat a ja jej spravim tymto zle ak sa skor nevrati..dakujem za odpoved
idete aspon do karibiku, ked podla neho potrebuje tyzden na aklimatizaciu? 🤔😁
To je co za somarina aklimatizovat sa
My sme boli v juni v Mexiku, kde je 7-hodinovy casovy posun a moj 6-rocny syn sa skor aklimatizoval ako ja 😂 aj ked sme prisli tam a aj ked sme sa vratili domov 🙂
@lucka311 no to teda riadne pobavil.... to je jaky hnusak ze uz ani k babke nedopraje tomu dietatu ist... to fakt si tu uz clovek myslel ze ides minimalne do chorvatska alebo na zanzibar... ale nie ze na vychodne slovensko... no co ti poviem, asi uz sama vies ze je to sviniar
Tak ak ma u babky iný režim ako bude mať počas školského roka, tak by som sa par dni skorej vratila
Ja že ste fakt niekde v exotike, to by mi možno aj zmysel davalo že dieťa sa dva týždne vyvaluje niekde pri mori a zrazu šup do školy povinnosti.. ale u babky byť 🙈🙈
@katkaseiner asi sa sam nudi a nevie ako ma rypnut uz do mna ale to je jeho problem nie moj
Tak toto ma pobavilo :D :D :D niektorí chlapi vedia tak klesnúť bože môj
@lucka311 tvoj ex je cisty idiot, on sa asi este neaklimatizoval, ze je rozvedeny a ze ti mema co kecat do zivota
Podľa mňa, menšie dieťa nemá problém. Potom príde obdobie 3,4 ročník kedy dieťa trošku vníma a tam by som zvážila (tie 3 dní sú ok) a potom zas 5+ ročník kedy im to je už zas jedno 😆. Ale ja mám takú osobnú skúsenosť-ked ja stresujem..."ide škola, nemáte prezuvky..."tak stresuje aj dieťa a naopak. Keď som ja v pohode tak aj deti. Oni kopu veci vôbec neriešia
tri dni pred školou uplne stačí
ja že niekde total exotika posunuty čas a podobne
ako do tohoto ti ako fakt nemá čo zasahovat kedy sa vratiš od babky a ked ste boli manželia tiež bol tak vrcholne starostlivy , dufam že tá starostlivost sa prejavuje že mu kupi veci do školy a pre neho aj bez toho aby sa mu niečo povedalo alebo ide novy šk rok pošlem prachy naviac
@lucka311 kludne by som sa vratila 1.9.,lebo 2. sa v skole nic este nebude diat, 3. tiez a za tie dva dni plus vikend sa aklimatizuje, ak keby ste z Floridy prisli
aklimatizovat ju mozes aj na dovolenke 🙂 zacnice opakovat ucivo a postupne sa sa aklimatizuje na skolu, chodte skor spat a skor vstavat a uz bude aklimatizovanaaaaaaa 😀
@lucka311 my sme v krajine +8 hodín časový rozdiel (dohromady cestovanie z miesta na miesto je 20 hodín) a mám dve školopovinné deti a neplánujeme sa vôbec koli ním vrátiť skôr (vraciame sa 10/9 škola začína 3/9) ani ak sa budú potrebovať izolovať a určite nie koli aklimatizovaní. Za týždeň si nabehnú do ich normálného režimu. Ex čisto závidí a nudí sa. Nech si malé poriadne užije babku!!! 💕🍀
@kacena4 opakovať učivo hádam nie, prvé dva dni sa budú v škole len "rozkoukávat" plus víkend, majú potom čas, dovolenku by som nekazila opakovaním učiva.
@elizabet173 no neviem u nás sa min rok normálne už mierne učilo opakovalo už druhy rok , tahali to čo najskôr asi vedeli že budu deti doma
vynimočne ako skoro dostali aj pracovne zošity dokonca aj rodičovské experesne rychlo a pokyn k platbam sme mali hned v prvy den na edupage
@sara07 vo štvrtok sa prídu do školy viac menej zatočiť, v piatok budú možno na niektorých hodinách niečo opakovať, ale to je asi tak všetko, ďalší deň je sobota. Od stredy, kedy prídu do pondelka je aklimatizovaná, ide z východného Slovenska na západné, nie z Kuby.
@elizabet173 však píšem že tri dni jej stačí
on nech sa aklimatizuje :D nie.. na aklimatizaciu bude mat aj prvy aj druhy tyzden skoly... ved sa nic nebude robit, len sa deti zoznamuju so vsetkym. Tolko deti chodi z prazdnin den pred zacaitkom a zvladnu to 🙂
Aj keby isla z tej Kuby :DD
@sara07 reagovala som na to, že sa už v prvé dni mierne učilo. Jasné, ale písomku alebo diktát, im v piatok nestrelia. Ani by ma nenapadlo ísť skôr, ako 31.8. aj to len preto, že 1.9. bude na cestách zrejme plno.
@elizabet173 v piatok určite nie ale další tyžden by som sa nedivila známkam u nás
ja som písala že tri dni pred školou stačí podla mna prísť
my napr začiname opakovat zvolna od toho 25 cca potom máme prvé tyždne lahšie
to záleží od školy
u nás je napr bežné že majú dve písomky za den + jedno skušanie že sa má pripravit

@lucka311 😂😂😂😂😂 užívajte si dovolenku a na blbé drísty ex neodpovedaj. Zrejme žiarli že si užívate bez neho 😄