Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Kde kúpim osušky, ktoré aj sajú vodu? Už som niekoľkokrát kupovala, ale nestoja za nič, vôbec nesajú vodu :/

    Dievčatá, poraďte prosím GPS hodinky pre deti s ktorými ste fakt spokojný. A na čo si dať pozor pri kúpe.

    Dievčatá, na dovolenke som spadla. Išla som tam na RTG, nohu nemám zlomenú, ale strašne ma bolelo zákolenie ako je tá šľacha. Postupne tá bolesť počas týždňa prešla do lýtka. Tam mi poradili len lieky proti bolesti a elastický obväz na deň. Nohu - celé lýtko, mám však stále napuchnuté v porovnaní so zdravím lýtkom. Viete mi niečo na to poradiť? Ráno som si kúpila octanovú masť. Tá bude stačiť? Či je ešte niečo na to iné? Nemám ju modrú, len napuchnutú kúsok.

    a_adamcova
    Správa bola zmenená    1. aug 2022    

    Dievčatá, prosím súrne o pomoc. V piatok odchádzame na dovču, a tak sa zdá, že dcéra akurát dostane budúci týždeň svoje dni. O tampóne nechce ani počuť... kde prosím na rýchlo kúpim menštruačné plavky, na nete kde som pozerala majú vypredané :( Poprípade ak niektorá máte doma nevyužité, odkúpim :(

    Nejaký zľavový kód na adidas nemáte prosím?

    Dievčatá, nejaký nápad na darčekový kôš pre väčšie deti? Niečo na štýl ako zvyknú byť plienkové torty.

    Dievčatá, možno atypická otázka, ale dá sa niekde kúpiť diár už na ďalší rok? Súrne si potrebujem naplánovať pár vecí ale na rok dopredu :/

    Dievčatá, sesternica bude mať v sobotu svadbu - sobáš ani neviem čo vlastne. Nie sme v poslednom čase nejako veľmi v kontakte. Nenapísala, neposlala oznámenie. Nedala vedieť. Dozvedela som sa to len od mojej mamy. Išli by ste jej zagratulovať? Býva v inom meste ako ja, takže by sme museli cestovať, plus sme už mali plány na víkend úplne iné.
    Mne to príde také neviem, veď kebyže chce aby sme prišli, tak by napísala aspoň nie, že ahoj budeme mať v sobotu sobáš, alebo ja neviem. Vôbec som nečakala, ani nechcela, že by nás volala na svadobnú hostinu, asi ani nebudú mať neviem.

    Prosím vás kde kúpim dámske krátke nohavice, také nad kolená? Teplákové myslím

    Ahojte, neviete prosím poradiť kde by som kúpila ešte nejaký stolový kalendár v ktorom sú ale rozpísané medzinárodné dni?

    Ahojte dievčatá, kúsok mimo témy, ale mám malý obchodík s detským oblečením, potrebovala by som ho s niečím oživiť. Skúšam hľadať nejaké fotky na nete na inšpiráciu ale bezvýsledne, chcela by som ísť do nejakého dreveného prírodného štýlu. Na stene mám za pultom tie dekoračné lamely drevené. Len absolútne nič ma nenapadá, hodila by sa ešte pekná plávajúca podlaha, ale to je finančne momentálne úplne mimo, do toho investovať, je tu klasická dlažba teraz. Budem vďačná za každý tip, radu 🙂

    Dievčatá poznáte prosím nejakú vôňu na textil, ktorú by som mohla použiť pri balení objednávok?
    Buď niečo na textil alebo na obal, proste aby to po otvorení balíčka nádherne voňalo. Hlavne nech to nepoškodí oblečenie.

    Dievčatá poznáte značku BREEZE detského oblečenia? Aká je to kvalita? Ja nepoznám ak mám byť úprimná, a dostala som ponuku do obchodu, a teda neviem či áno, či radšej nie.

    Tá pošta je fakt na nervy. Vždy balíky podávam cez e-podací hárok, aj listové zásielky, ktoré idú obyčajne, je to tak pre mňa jednoduchšie. Ozvala sa mi pani, že nedostala listovú zásielku, tak reku idem jej poslať aspoň screenshot, že som to odosielala. Idem na e-podací hárok a tam nič, nenašlo mi ani jeden balík podľa mena, ako keby som ich ani nepodávala.
    Tak volám na poštu, vraj už čakali kedy zavolám. Že problém bol v tom, že som to nahodila a uhradila 28 eho, ale od polnoci majú nový cenník, a nestačí poštovné, ktoré som hradila. Tak mi proste zrušili zásielky. Ale bože chráň sa ozvať aspoň.