Náš drobec sa nenaje kľudne. Aký je váš?
Najdem tu mamicku, ktorej drobec tiez cestuje po postielke? Vyklada si po mne ruky, nohy, nieze by mi to vadilo, ale jednoducho sa kludne nenaje. 😒
no asi takych deti je viac čo neustale kopkaju .aj moj bol taky teda zrovna necestoval lebo bol na rukach ale šermoval a kopal o 106.dokonca na jedenie mal vyhradeny len určity čas a ked ten uplynul porad vyskakoval zo stoličky..a tak je to dodnes. 😉
no ked papame tuhu stravu, tak to nie, lebo to ho pevne drzim, to by ta kasa bola vsade, len nie v brusku 😢 . ked papame mlieko, je na umelej vyzive od narodenia, ale toto, co on robi, kruti sa mi stale, no proste sa normalne nenaje ani len vtedy, ked driéme. aj vtedy rozhadzuje aspon ruckami.
ja ked svojmu davam mliecko z flasky tak ho dam lahnut na vankus a plienku mu zohnem pod chrbatik cim mu zablokujem rucicky 🙂
@alvera ja mam tiez podobne sidielko doma.uz od narodenia ked pil mliecko tahal sa vlasky a usko.stale musel narabat s rucickami alebo nozickami.dnes ma rok a je to stale rovnako s mlieckom. Ked papa v stolicke,vydrzi sediet asi 3lyzicky a potom ked chcem aby sa najedol musim za nim behat po celom dome.niezeby nechcel papat,praveze naopak,je velky papos,len je neposedny.
No moj maly ma 3mesiace a tiez je nekludny stale rozhadzuje rukami kope ma ked drzim flasku tak stale mi ju vykopava,ale krmim ho tak ze je na rukach a tak sa potom pekne naje.Treba len trpezlivost🙂

@elvera dávaš jesť v postieľke? 😨