icon

Naše dieťa potrebuje spávať s mojimi vlasmi v rukách

ester_ester
21. máj 2020

Ahojte, v poslednej dobe riešime doma takýto zvláštny problém s našou dcérkou. Má veľmi rada moje dlhé vlasy. Keď zaspáva musí ich mať v rukách, inak nezaspí a v noci, keď sa zobudí začne plakať kým sa k nej nenakloním a nechytí ích opäť do ruky. Neviem kedy jej táto zvláštna záľuba začala, ale už to začína byť vážny problém, keďže ju nikto iný nevie potom uspať a ja ani nemám toľko vlasov na rozdávanie 🙂 Nemáte náááhodou niekto podobnú skúsenosť, či som jediná s dieťaťom, ktoré je závislé od vlasov ? :D

Strana
z2
miruslb
22. máj 2020

Môj brat toto mal 😂😂😂... Si pamätám dodnes, ako mu mamina skúšala dávať namiesto svojich vlasov rôzne vlasate bábiky. 😂 Vždy keď zaspal, tak mu pod ruku dala bábiku, ale nepomohlo to. On ale nie ze iba držal vlasy, on si ich musel nakrúcať na prsty... Dnes má 25 rokov a robí to dodnes 😂😂😂. Proste ho to ukludnuje. Robí to frajerke, psovi sa tak hra so srsťou, dokonca keď má po ruke mňa, tak aj mne začne cop nakrúcať na prsty, alebo mamine. Proste hocikoho, kto je po ruke a ma dlhé vlasy

kristiii
22. máj 2020

@miruslb 😆😆😆 takže skončili moje ilúzie, že môjho syna to raz prejde. Ma 10 a robí presne to isté, nakrúca vlasy na prsty, keď nespí so mnou tak svoje. A sa mu vždy smejem, že si musí nájsť frajerku, ktorej sa to bude páčiť 🙂

zanet266
7. jan 2022

@ester_ester ahoj pomohol pricesok? 😀 Naša ma rok aj 4 mesiace a tak isto ,od narodenia nema cumel,ale keď chytí niečo chlpaté,vlasate,tak sa začne akoby uspavat,ukludnovat,metla,stetec na puder,hocico co ma vlasy,ale večer a vnoci iba mužove,alebo moje vlasy na zaspavanie..len ma zaujima dokedy to potrva 😁lebo je to dost obmedzujúce keďže mam doma aj mladsie bábätko.

Strana
z2