icon

Nepokojné 7-týždňové bábo

8. sep 2022

Ahojte maminy,
mam 7 tyzdnovu dcerku. Je plne dojcena, za co som neskutocne stastna, no problem je ze dojcim nonstop 🙆🏻‍♀️
Dcerka si vyzaduje prsnik kazdu hodinu. Na prsniku zaspava, inak zaspat ani nevie, po polhodine cuckania sa prebudi a hlada bradavku. Takto je to cez den, ale aj v noci. Zacinam byt z toho poriadne vycerpana, plus nemam cas uvarit, najest sa, wcko, cas na seba a partnera.
Mala ste to tak aj vy niektora?

thereisabear
•
8. sep 2022

Šatku, nosič si skúšala? Cumel nechce?

flavia1
•
8. sep 2022

Ja mam rovnako stare babatko, tiež je nepokojny, myslela som, ze koliky. Tie asi aj su, ale mam pocit, ze hlavný problém je reflux a toto môže byt aj Vas problem. Nenaje sa poriadne, lebo jej to ide hore a preto chce casto. Toto som mala pri dcerke, kazdy hodinu a pol som kojila. Ona ale nevracala, len slintala a v piatom mesiaci sme zistili, ze ma skryty reflux.

miruska320
•
8. sep 2022

Ahoj ,možno nie vždy chce byť dojčená a spinkať.Akurat cez to dojčenie ,cíti s tebou najbližší kontakt.Až pekne priberá,problém nebude v mliečku.Každe bábätko potrebuje iný prístup,tvoje bábätko má rado kontakt s tebou,skús pestovanie,spievanie,nosenie❤️❤️❤️

tiika
•
8. sep 2022

Áno, mala som 🙈 V rovnakom veku. Trvalo to cca mesiac. Ani to WC 😩 Pre mna jedno z najvycerpavajucejsich obdobi.
Pomohlo si ju striedať s partnerom.. vydržala max. 20 min, ale aspoň som sa nejedla a osprchovala.
Ďalej zlepšiť kojenie, skontrolovať prisatie (spodná a horna pera, poloha..). Lebo ako povedala laktačná, môže sa kojiť často, ale viac dudle a menej vysaje, potom je častejšie hladná.
A v neposlednom rade poslúžil nosič alebo šatka. Avšak potom už kocik až do 8 m nechcela ani vidieť (vydržala asi 5min).

sakaca
•
Odpoveď bola odstránená
•