Nepokojný spánok 7 mesačného. Čo mu môže prekážať?
už 5 noc nespíme dobre, malý stále mrnčí prehadzuje sa nevie si nájsť miesto a je mrzutý a tak lútostivo stenká no hrôza som úplne vyčerpaná nič nepomáha ponúkam mu prsník totiž stáleho kojím má 7 mes. čo mu môže prekážať alebo čo by mohol chcieť?? hojdám ho aj v náručí pripadá mi to ako by sme sa vrátili na obdobie o 5 až 6 mesiacov späť..... 😝
No náš syn má skoro 15 mesiacov a doteraz som sa nevyspala 😀 Za dobrú noc považujem takú, keď sa zobudí tak 10 x, a to som celá šťastná ako som sa dobre vyspala 😀
ahoj mozno vetriky kup si na ne pupik a brusko mu kazdy vecer masiruj ved uvidis
U nas detto ale uz treti tyzden, som z toho na prasky, dnes v noci som sa zacala bat, ci mu fakt nieco nie je, precestoval kompletne celu postel, je hore aspon kazdu hodinu, vobec sa podla mna nevyspi 😢 Priserne....
(Koliky uz mame hadam za sebou). Inak ako troj-stvor mesacny spal uplne super, aj 7 hodin v kuse, potom okolo tretej vnoci sa nadojcil a spinkal min. este do siestej.... Kde su tie casy ☹
Moj je taky odnarodenia ,teraz bde mat 9mes,a vkuse spinka zle mrvisa prehadzuje mrnci a neviem uz co mu moze vadit skusali sme vselico 😢
ahojte baby, tak moja mala ma tiez teraz take dva tyzdne, predtym spavala super, o pol osmej - pol deviatej zalahla, cez den spavala tiez. Teraz nechce ani cez den spat - len take desatminutovky, a vecer place aj do jedenastej a nechce spat. Nechapem. Zubky sa zatial neukazuju, aj ked mame 7 mesiacom skoro (to je asi po maminke ) xixixi. Ale ten spanok ma uz nici.

nejdu mu zubky???
alebo to môže byť fakt len "take obdobie" maju ho všetke detičky.raz spia lepšie,raz horšie...