icon

Nepokojný spánok 7 mesačného. Čo mu môže prekážať?

nasta197
25. sep 2011

už 5 noc nespíme dobre, malý stále mrnčí prehadzuje sa nevie si nájsť miesto a je mrzutý a tak lútostivo stenká no hrôza som úplne vyčerpaná nič nepomáha ponúkam mu prsník totiž stáleho kojím má 7 mes. čo mu môže prekážať alebo čo by mohol chcieť?? hojdám ho aj v náručí pripadá mi to ako by sme sa vrátili na obdobie o 5 až 6 mesiacov späť..... 😝

akika722
25. sep 2011

nejdu mu zubky???
alebo to môže byť fakt len "take obdobie" maju ho všetke detičky.raz spia lepšie,raz horšie...

salma22
25. sep 2011

mozu to byt zubky skus mu pozriet dasienka 🙂

misa0411
25. sep 2011

No náš syn má skoro 15 mesiacov a doteraz som sa nevyspala 😀 Za dobrú noc považujem takú, keď sa zobudí tak 10 x, a to som celá šťastná ako som sa dobre vyspala 😀

annaopialova
26. sep 2011

ahoj mozno vetriky kup si na ne pupik a brusko mu kazdy vecer masiruj ved uvidis

barbade
20. júl 2013

U nas detto ale uz treti tyzden, som z toho na prasky, dnes v noci som sa zacala bat, ci mu fakt nieco nie je, precestoval kompletne celu postel, je hore aspon kazdu hodinu, vobec sa podla mna nevyspi 😢 Priserne....
(Koliky uz mame hadam za sebou). Inak ako troj-stvor mesacny spal uplne super, aj 7 hodin v kuse, potom okolo tretej vnoci sa nadojcil a spinkal min. este do siestej.... Kde su tie casy ☹

lucia006
20. júl 2013

Moj je taky odnarodenia ,teraz bde mat 9mes,a vkuse spinka zle mrvisa prehadzuje mrnci a neviem uz co mu moze vadit skusali sme vselico 😢

simsim1981
20. júl 2013

ahojte baby, tak moja mala ma tiez teraz take dva tyzdne, predtym spavala super, o pol osmej - pol deviatej zalahla, cez den spavala tiez. Teraz nechce ani cez den spat - len take desatminutovky, a vecer place aj do jedenastej a nechce spat. Nechapem. Zubky sa zatial neukazuju, aj ked mame 7 mesiacom skoro (to je asi po maminke ) xixixi. Ale ten spanok ma uz nici.