icon

Nespavé 28 mesačné dieťa

mirek1234
12. dec 2017

AHojte Mamicky ,moja dcérka ma 28. mesicov a chodi spinkať o 19.30hod to je jej denný režim .
navečeria sa a vypije mliecko .
A už o 23.00je hore ...zas si pita pittt mliecko ke dje dam cajik trene to von s postielky len mlieko zabera aby zaspala apotm zas vstane o 02:00 a každé 3.hodiny sme hore niekedy aj 5 krat zano ke dvstávame každ e 2.hodinky .. :( už soms otho zúfala tak by som sa chclea vyspat :(
co mám robiť??? hmm

danik1505
12. dec 2017

@mirek1234 nepovol. Ziadne mlieko, voda alebo caj. Zvykne si. Vymýšľa, aj moj to robil. Tyzden hucal, ale potom si zvykol. Pevne nervy 😉

simona0303
12. dec 2017

Presne toto riešim u nás, az na to ze dcerka ma tri roky...v sobotu som povedala DOSŤ, fľašu sme vyhodili do koša...povedali, ze Ježiško prinesie novu 😂 (samozrejme ze nie) a od nedele moje dieťa spiiiiiii, bez mlieka, vypije troška pred spaním z pohára.

mirek1234
autor
12. dec 2017

@danik1505 vydražiliu sme s hucanim 3 dni ale viac to naozja neslo :(

@simona0303 a spinka po celu no?? o kolkej chodi spinkat ??

asocial
12. dec 2017

@mirek1234 nerieš to..je to.uplne normálne..a.prejde.to.same..ja mám doma.podobne..len s.rozdielom,.že.zaspava medzi 21 -22.15.

Žiaľ...o.6.30.hore.

Medzitym 5 x cucia..nadranom od 3.00 skoro nonstop..keďže.mam staršieho viem,.že to.prejde...ked má.potrebu mať mlieko, daj jej ho..

simona0303
12. dec 2017

Chodi spinkat okolo 20tej, zobudí sa raz, dvakrát ale vypije hlt vody, prip. hlt mliecka a spinka ďalej...neda sa to porovnať...zda sa mi kludnejsia

mirek1234
autor
12. dec 2017

@asocial ale kedy to prejde??

stanislavicenka
12. dec 2017

Moja teraz 2 rocna este neprespi celu noc, nocne dojcenie som zrusila, ked mala 20 mesiacov, trvalo to mesiac, nareky, krik, bolo to velmi tazke. Bola som ori nej, sama neplakala. Picas dna som jej to vzdy vysvetlila. Dojcim stale, ale v noci to uz bolo neunosne. Potom si obcas vypytala vodu, aj to som skoncila, lebo to zbytocne v noci zatazuje oblicky. To povhopila hned. Drzim palce. Teraz cakame dalsie babo a uz teraz sa desim toho, kolko sa zase nevyspime, dalsie 3 roky

deti95060810
12. dec 2017

väčšina deti spí už okolo 3 rokov OK....

miminka327
12. dec 2017

@mirek1234 tiež si myslím,že to prejde....mne doktorka povedala,že každé dieťa je v tomto iné...niektoré potrebuje piť mkieko aj v noci..ine spí celú noc a nechce. Moja tiež pila v noci...tiež som si hovorila,že to neskončí,ale asi ná nemocnica pomohla...sme museli ísť ležať a tam nepila v noci a potom som už ani doma nedávsla..iba večer a ráno...

ajush5
12. dec 2017

my sme sa po roku rozhodli zatrhnut nocne vycinanie. bol dojceny kazde 3 hodiny postupne sa dojcenia nahradili prikrmom no nocne dojcenie zostalo a ked ma uvidela pediatricka povedala draha moja skonci s tym nerobi ti to dobre... s manzelom sme odisli na dva tyzdne do obyvacky na gauc pretoze ked zacal plakat a bola som pri nom nedalo mi to a musela som mu dat. je to taka krutejsia metoda no u nas ako jedina zabrala. odvtedy maly prespinka celu noc. zo zaciatku sme mu este v spanku davali flasu s mliekom ked sme sli spat okolo 11-12 no po pol roku sa vylucilo aj to. teraz bude mat dva a uz spava vo vlastnej izbe.

lavieenrose
12. dec 2017

tvoje dieta bolo aj kojene ci flaskove od narodenia? ak flaskove tak nieje odstavene...a bude to pokracovat az kym to bude jemu vyhovovat...zrusit flasku aby sa nemohlo na nej upokojovat nech huci kolko chce...preto je lepsie rusit flasku aj kojenie co najskor (myslim po roku roku a pol) lebo potom je to krute..

gabika1708
12. dec 2017

Pripojim nasu skusenost.
Tiez mam nespave dieta.
Moj syn 28 mesiacov do dnesneho dna prespal celu noc mozno 10x.
Bol na UM. To som zrusila v 18tich mesiacoch. Potom bolo chvilu dobre. No samozrejme potvorske zuby a stale nieco to kazilo. No mlieko nedostal. Akosi to sam pochopil, bez nareku, ze uz nedostane... a to do vtedy cca do roka bol plac, potom ked sa rozkecal si povedal, ze mlieko, a potom zrazu uz len sedel po tichu v postielke. Vtedy mi zislo na um, ze skusim teda nespravit... ono niekedy deti samy napovedia, kedy je ten spravny cas... poznam pripad 4rocneho dietata, ktore sa budi sice uz nie kazdu noc, ale vypyta si veru to mlieko ... :-/

No a teraz... moje dieta je odstavene od nocneho papania no aj tak riadne nespi... budi sa... dudu, macik, zakryt...

mirek1234
autor
13. dec 2017

@ajush5 wau suepr,, ke dmne to neda ... ked ju pocujem ako si žalostne pita piticko mičkoo :D tak ja musim aj ked som zaspata ,nevyspata kedže stavam každe dve hodiny dakedy my da vyspat s a a vstavam len každé 3.hodiny .,,,tak ci tak vstanem a urobim ejj mliecko :( som makka :(

mirek1234
autor
13. dec 2017

@lavieenrose
Kojena bola len 3 mesiaciky potm na umelom... do roka apol umele ... potm sme museli prejsť na rastliné zistili nam silnu intoleranciu na mliekco ,mlične výrobky ATD :(

kikuta
13. dec 2017

mne už ako 4 ročný spi pekne ale!!!! Do 2,5toka bol hore i 7 krát v noci od 2 rokov som zrušila už i cistu vodu v noci ktorú som dávala v lete pri horúčavách v noci a nič nepomohlo. Bola som teraz na peknej prednáške o spánku bábatka a tá pani vravela že môžu byt neviem aký spánkový terapeuti a i tak nepomôžu a dieťa sa budí... preto treba poznať vývojové obdobia dieťaťa prečo sa budí a čo ho ovplyvňuje že sa budí a zisti že v mnohom asi aj tak tomu nezabráni lebo to tak je dane ... treba to prijať aj keď to je ťažké

izabela333
13. dec 2017

Prečítala som asi 5 kníh o spánku detí a na internete asi všetko čo sa spánku týkalo.... mám dve deti a obe to mali ako tvoje a aj sestra má dcérku 9 mesačnú a je to rovnaký scénar... Prvý syn mal 2 roky, keď sa prestal budiť a piť v noci mlieko a mladší má 2 teraz je hore aj 5x. Pýtal mlieko a jačal dovtedy kým ho nedostal. Takže sú noci, kedy mu vystaví jedna flaška mlieka a sú noci kedy by vypil aj tri. Ja to už neriešim, potrebujem ráno fungovať a starať sa o seba, deti aj domácnosť, takže nachystám mu tú flašku a on sa v noci zobudí a sám si ju vypije, prípadne som hore s ním len raz. Neviem si predstaviť s ním 3 dni bojovať po nociach a potom eešte fungovať aj cez den.

ajush5
14. dec 2017

@mirek1234 aj ja som bola makka preto sme museli odist do inej miestnosti 🙂 kazdopadne aj detsky organizmus potrebuje pauzu od prijimania potravy takze si myslim ze treba nejako dietaatku dopomoct k tomu aby prestalo v noci pytat mliecko. uz tu bolo spomenute vyssie ze zalezi od obdobia v akom sa dietatko nachadza resp... vyvojoveho stadia. my sme tuto metodu ignoracie alebo ako to nazvat 🙂 zaviedli v roku, popravde teraz ked ma dva som si takmer ista ze by som s nou neuspela. keby pyta papat a ja mu nedam tak by mi uz nezaspal a rozhadzal by cely nastaveny rezim. ked sme chceli riesit jeho nocne zobudzanie presla som si asi milion metod ktore boli vselijako vedecky skumane, vyskusala som menej drasticke metody ale bola som rozhodnuta ze to musi skoncit tak sme ako poslednu zvolili tuto. kazdopadne budem silno drzat palce aby sa vam podarilo pekne spinkat pretoze to potrebue hlavne malej organizmus... potrebuje aj kvalitny neruseny spanok a aj zaludok potrebuje spracovat co treba a trosku si oddychnut.

mirek1234
autor
15. dec 2017

@ajush5 Tak to áno mate pravdu ale ešte stále vstávam a dávam jej to mliečko :/
ale od ness už jej nedám ..dufajmee :(

pierkoo
23. máj 2018

Moj syncek uz ma 4.5r. Prve tyzdne jeho zivota bol kojeny niekedy asi 12x za noc.Ci papal kazde 3hod, ci kazdych 50min bolo jedno, aj tak stale plakal.Potom sa to upravilo a do 24mes jedol len 2-3 za noc.Prvu noc prespal az ked zacal chodit do skolky.V podstate prvy rok som nespala, max 1hod v kuse, druhy rok uz aj 2, 5hod a treti rok aj 4-5hod ale asi ani to nie.Teraz ked sa vratim spat, tak sa len usmejem ako vsetko som to mohla zvladnut.Prislo obdobie, ze uz ho musim budit☺

laska201
23. máj 2018

Och toto nepoznam ani ked sme pili mliecko z flase max pri kojeni.dnes ma mala 2 roky a flasu kojenecku dostane len rano a tam kakavko inak pije normalne z pohara.U nas mala spi v detskej a vie tak kolko razy plakat az kym si k nej nelahnem a hned dalej spinka.

januelik
23. máj 2018

@asocial presne ja to iste ked chce v noci mlieko dam krpcovi a to. iste som mala pri dcere do 4 rokov