Nespavé dojčené bábätko
prosim vas, ako casto sa vam v noci budia kojenci? syncek bude mat rok, nedavno sme presli na 1spanok pocas dna, niekedy da 30 minut, niekedy hodku a pol. spava vacsinou v kociku na vzduchu, tak vydrzi dlhsie spat. vecer ho ukladam okolo siedmej. aj ked ho nema co vyrusovat, neustale sa mi budi. prespi max pol hodinu a uz plac, musim k nemu prist, cecek a dudka si aj 15mimut,odrthnem sa a za par minut ho zase pocujem. nic si neurobim pri nom pocas dna, co sa mu stale venujem a takto ani vecer nemam klud. aj pocas noci, ked lezim pri nom, stale hore. ako je to u vas?
@uradnikova nie,urcite nezlyhavas..nevieme vsetko,ucime sa 🙂 mne deticky spia pekne, ale bola to riadna drina a mne pomohol aj fakt, ze mam 3 po sebe, cize vsetko cerstve v pamati a co som u prveho urobila zle, u dalsich napravila a rozsirila o poznatky 🙂 ale mnohokrat sa mi stane, ze mam chut s tym vsetkym prastit, nie len ohladom spanku ale vseobecne, a nechat vsetko chvilu tak, neriesit.. ale zasa na druhej strane mi to pomaha, napr. Ohladom spanku..deti mam nastavene ako hodinky, ale su spokojnejsie a ja vdaka poctivemu rezimovaniu mam pokoj cez obed a vecer, ked zaspia..v tych chvilach myslim na to, ze ta vsetka drina stala za to a ja mozem vpokoji pit kavu a surfovat na MK 🙂 a vecery stravit s, manzelom 🙂
Neviem, ja by som to na tvojom mieste predsa len skusila s tym cumlikom, mozno nejak aktivnejsie ho ,,donutit,, mat ho rad 😀 ja som tak najmensiemu vnutila, ked mal 3m, lebo by som sa pri nom asi zrutila..ale tiez sa mi asi az po tyzdni podarilo, aby si zvykol a dovtedy som ho zufalo v slzach uspavala,ledva na nohach som stala..ale on mal aj ine problemy,ale to som tym chcela povedat, ze on nechcel tiez, ale som ho prosto kvoli sebe doslova donutila,lebo by som to nezvladla..ale aby ma chapali aj ine zeny, nie som vysloveny zastanca cumlika, ja som bola zo zaciatku rada, ze on nechce,ale proste nedalo sa mi to potom zvladat bez neho

@cicuca spava len so mnou🙃