icon

Nevýhody "necumlíku"

slivocka4
22. aug 2016

Ahojte...chcem sa opytat co 😔 by ste robili na mojom mieste, dcerka ma za par dni 4 mesiace... malo spi - takmer iba v manduce, nech robim co robim uspavanie je boj s placom, obcas dost hysterickym - straaasne chce nieco cmulat a prsnik na to odmieta - len ho vidi a rozculuje sa, ma ho cisto na jedenie... ☹ nespi ani v kociku, nemozeme nikam ist, cmula si v nom polhodinu unavena ruky, hracky a potom plac. Som uz vycerpana..mam dojem ze cumlik by vsetko vyriesil a bolo by menej placu.. ale veelmi sa bojim o dojcenie a odnaucania od cumla... tak neviem co je horsie ci jej casty plac a hnevanie sa ze nema co cmulat alebo cumlik s jeho negativami... 😖

Strana
z3
dooomca
25. aug 2016

@katche ...no asi tak..niekedy riesime totalne banality. Ale to je za to, ze je az prilis vela info na nete a mamicky sa riadia tym a nie svojim rozumom. Volakedy nebol net, tak nebolo casu zaoberat sa takymito vecami. Ja mam rade forum ale je to stale to iste: dam cumel? Dam ockovat? Som tehotna? Atd..

iwett27
25. aug 2016

kludne jej ten cumel daj, ked jej to pomože. ja osobne som aj dojčila a maly mal aj cumlik. Je pravda, že nebol až taký velký zavislak, použivali sme len na spanie, ale velmi ho to ukludnilo a do par minut spinkal. A odnaučanie teraz nerieš, ked pride na to cas tak to poriešiš. v nasom pripade to tiež nebola žiadna veda. ked mal asi rok a trištvrte a to este nemal vonku všetky zuby sa cumel stratil , je pravda, že 2-3 dni boli take naročnejsie, ale neustupila som a uplne v pohode sme to zvladli.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
chrummka
25. aug 2016

kludne daj cumel, ak mas pocit ze pomoze, ale napriek vsetkemu co tu bolo popisane, skusaj naozaj po troske a ak bude prisavanie ok tak v pohode ho pouzivaj...na margo rad co bolo v minulosti a sme tu, to radsej komentovat nebudem...mne tie " mamilacke sektacky " podla niektorých zachranili kojenie cize ja ich takto vôbec neberiem.....ja som drobcovi nechcela davat cumel z vlastného presvedcenia ze som mala pocit ze co mu budem zapchavat usta, ale to je moj nazor...boli situacie ked som mu ho nakoniec dat chcela, mala som dva druhy a kedze ich odmietal dalej som neskusala...ale maly bol dost dobre babo....cize ak ti dietatko vela place a je nepokojne kludne skus dat a hlavne sprav si podla seba ako ty citis, lebo spokojna mama = spokojne babo...drzim palce nech vam to dopadne co naj, nech sa akokolvek rozhodnes...

Strana
z3