icon

Nočné budenie trojročného dieťaťa

mon_soon
9. feb 2018

Ahojte, moja mala bude mat o mesiac tri roky. Pomerne casto sa stáva že sa budí od zaspatia do max dvoch hodín a so strašným zúfalým plačom...na nic nereaguje...a potom už do rana spi bez problémov, cez den je v pohode. je to normálne? Nerada by som mávla rukou že zly sen s že to vekom prejde a podcenila tak niečo vážnejšie...

katka1416
9. feb 2018

Zeby nocny des? Aj moja dcera to mavala, nedala sa utisit, rano si ani nepamatala ze plakala, casom to prejde same. Drzim palce 😉

mon_soon
autor
9. feb 2018

Akoze chápem že deti majú fantáziu ale ona cely den sa smeje, hráme sa, je napapana, všetko Ok...tak z coho des? Je pravda že bolo obdobie keď to bolo každý vecer...teraz je tak že tyzden pokoj tyzden sa budí...

katka1416
9. feb 2018

Aj moja dcera bola pocas dna vesela, hrala a vsetko ok a po dvoch hodinách večerného spanku sa zobudila s hukotom... Deti v spánku spracúvajú co zazili cez den... Ono to prejde 😉

sarah226
10. feb 2018

ahoj,,moze to byt aj z telky..mozno videla nejaku strasidelnu rozpravku..potom sa im v noci snivaju :(

tindal82
10. feb 2018

My mame toto iste...ked mal 8 mesiacov tak trvalo to 2 mesiace kazdu noc a celu noc az do rana. A teraz ako 2 roky a 5 mesiacov to mame zase. Je to kazdu noc ale asi 2x za noc. Place a vykrikuje zazitky zo dna. Niekedy krici ze nechce kakat,tak ze jeho braceka boli noha,potom cosi s motorkou... ☹

mon_soon
autor
10. feb 2018

No mna to začalo znepokojovať hlavne keď teda že ideme cikat a ona na tom záchode akonáhle ju posadim,začne ešte viac...akoby ju to bolelo...ale ak by mala nejaký zápal tak to by bolelo aj cez den a cez den nic...

mon_soon
autor
10. feb 2018

Ale podotýkam nie vždy-niekedy keď nemá záchvat,normálne na mna zavola že chce cikat,vycika sa a spi ďalej...

evitka83
10. feb 2018

@mon_soon nocny des, vela deti si tym preslo, aj my to mame ibcas. Bolo obdobie, ked to mala skoro kazdu noc a pri tom cez den zlate decko...

mon_soon
autor
10. feb 2018

Ok tak už som trochu pokojnejšia...hoci má teda mrzí že sa tak trápi mala babulka,neviem ako jej pomôcť...

evitka83
10. feb 2018

@mon_soon skus si odsledovat co cez den robi a pozera a kedy ma tie sny. My sme prisli na to, ze najcastejsie to bolo po jednej rozpravke. A pri tom desiva nebola, mala ju milovala, pozerala ju kazdy den, smiala sa pri nej. Ale ked sme spali mimo domu a nevidela ju, nemala ten problem.

mon_soon
autor
10. feb 2018

Fakt? To je zaujimave,skúsim, dakujem

tana85
10. feb 2018

Presne aj u nas pomohlo nepustat tv ani tablet. Zacali sme si pustat hudbu - detske pesnicky alebo klasicku hudbu. Este sa.to obcas stane, ze sa takto v noci zobudi, ale ovela menej ako predtym. Sama nerozumiem z coho to mala lebo tiez pozerala nevinneho macka uska, tam nebolo nic take. Ale co my vieme ako si niektore veci deti vysvetlia

dassena
10. feb 2018

hned stasit nocnym desom. citat rozpravky, pustat radio. dieta sa pri pocuvani hlavne ukludni a aj rychlesjie zaspi. treba to rozhodne vyskusat

mon_soon
autor
10. apr 2018

Tak po dvoch mesiacoch môžem povedať že na chvíľu zabralo zrušenie televízora. Asi po týždni sa všetko opakuje zase, niekedy je doslova ako posadnutá, budila sa len raz, teraz je to už aj 4x za noc. Reve, cez den je už zachripnuta. Cez den je normálna, veselá, neviem najst nikde príčinu. Nezabral medovkovy čaj, masáže, kúpanie...detský neurológ je nezohnatelny...psychologická povedala že môže robit až keď bude mat správu od neurológa...a mna môže j*bnut 😭😭😢😢 pomôže prosim niekto?

montemotherone
10. apr 2018

@mon_soon ty náhodou nemáš nejaké ťažké obdobie? Deti zrkadlia svoje okolie, rodičov... 🤔

mon_soon
autor
10. apr 2018

Nie...žiadne zmeny, škôlka, súrodenec, nic...