icon

Nočný plače 10 mesačnej dcérky

terrynocka
19. nov 2013

Ahojte mamule,neviete nám poradiť, 10 mesačná dcérka sa v noci zobudí každé dve hodiny, sadne si a neskutočne plače.Kojená nieje,teraz nám vyšli dva zúbky a stále to bude trvá.Uspávame aj 3 hodiny a na rukách inak ten plač nezastavíme.Myslíte že má zlé sny alebo jej idu dalšie zubky?Predtým prespala celu noc bez problemov.

baileyka
•
19. nov 2013

Môj kôli zubom preplakal celý mesiac až kým ich nemal uplne vonku celé, keď má len kúsok zúbka vonku ešte stále ho to bolí ☹ skúšala si lokálne masti alebo trošku alkoholu? musíš vydržať...držím palce

lucikaa
•
20. nov 2013

tak my mame tiez tento problem.mala ma 8 mesiacov,idu jej teraz obidve horne jednotky.minulu noc bola do polnoci hore kazdych 15-20min,sadla si a plakala.davam jej vecer kvapky fenistil,tak sa mi zda,ze sa to zlepsilo.budi sa menej.

nibocka
•
20. nov 2013

vyskusaj dat homeo cipky viburcol alebo camomile alebo tek nejak sa to vola. nam viburcol pomaha aj pri teplote.ale origos je to na ukludnenie. nie je to navykove a moze sa to davat v podstate neobmedzene.asi to budu fakt tie zubecky. treba vydrzat