icon

O koľkej chodí spinkať vaše 4 až 7 mesačné bábätko?

katkanova
11. nov 2011

nase o 7 ale niekedy sa mi zda ze je unaveny uz skor. nerada by som vsak rano o 6 vstavat o 5, tak sa neviem rozhodnut ci to posunut. ako to mate vy?

gabika7706
11. nov 2011

nas sa vo veku 4 mesiacov budil na kojenie kazde 2 hodiny, takze to, ci vstava rano o 6 alebo o 5 som vobec neriesila 🙂

zuzana17
11. nov 2011

moja chodí spať okolo 7:00 - 7:30, najneskôr 8:00. Ale ráno sme hore niekedy už o 5:30 😒 pravidelne.

evatko
11. nov 2011

@katkanova zalezi ako kolko a kedy Ti cez den spi. Existuje tzv " cat nap", je to zdriemutie pred nocnym spankom u takychto malych deticiek.

tea333
11. nov 2011

treba dat spinkat kludne skor, lebo unavenemu babatku sa horsie zaspava. ja si pamatam ze chodil v tom veku rozne, ale okolo 7 mesiacov sme to mali okolo 18.40. ak je babatko naprogramovane vstavat skoro, bude to robit tak ci tak, to neovplyvnis. my sme teraz posuvali cas a ukladame akoby o hodinu neskor, ale cas vstavania sa vobec nezmenil. vacsinou to tak byva.

janicka83
11. nov 2011

nasa mala mala vcera 4 mesiace, chodi spavat medzi 7-8, niekedy aj neskor, zalezi od toho, kedy poobede poslednykrat spala...pokial za zobudila z poobedneho spanku o 16tej, tak ide spat o 7, pokial si este okolo piatej zdriemne, tak ide neskorsie...vzdy ma medzi jednotlivymi spaniami tak +- 2,5 hodiny rozdiel...a rano vstava okolo 6,30-7,00...zalezi od papania, lebo od polnoci kazde 2-3 hodiny pravidelne papa

katren
11. nov 2011

Misko zaspi vzdy do siedmej, potiahne do jednej v noci , potom do pol piatej a vstavame o osmej..Dominicka zaspi do osmej a ta taha dvanastky, takze kedy zaspi, tak o 12 hodin vstane...vzdy

koralinka
11. nov 2011

pred zmenou času sme chodili pred 8 spať a spávali aj do 8-9 rano, ale teraz, mala je už unavena o 6, ale snažím sa ju aspon do pol 7-7 udržať a stávame rano o 7 😖

tosomja
11. nov 2011

Moja cez deň spala veľmi málo, večer či zaspala o piatej, alebo o ôsmej, vždy prespala celú noc - málokedy sa zobudila na papanie a spala do rána pravidelne do ôsmej (samozrejme, keď bola chorá, alebo mala zlé sny, tak sa budila), sem tam nás zobudila o 6 😀

zebra41
11. nov 2011

u nas chodi spavat o 18:30 a to uz ma 9 mesiacov - no takto chodi od 2.5 mesiaca. ak sa mi zda unaveny,tak ho kludne dam spat aj o 18 a vstava rano rovnako 6-6:30. okrem dnes,ked spal do 7:30 😀

megi1989
11. nov 2011

my mame 4 mesiace a chodime spat okolo 19,30-20,00 - ako sa nam podari 🙂 Vstavame par krat na kojenie a definitivny budicek okolo 06,00h 🙂 A vyssie spominany ´ cat nap ´ mavame tiec obcas - okolo 18,00 zaspi mala na cca 20 min 🙂

bahara
13. nov 2011

Mi od pol šiestej do šiestej sa snažíme okúpať 😀 potom sa napapkáme pohráme alebo pozeráme nejaké rozprávky a o siedmej už odfukujeme alebo nie ale sme už v posteli ale vstávame zo železnou pravidelnosťou ráno o piatej..niekedy sa mi podarí ju ešte trocha prispať tak potiahne aj do siedmej ale to je už len taký ľahký spánok..hm..skúšala som ju už dať aj neskôr spať že teda ráno pospí dlhšie..no nič..len bola nervózna lebo už mala dávno spať.....a ráno aj tak bola hore po svojom 😀 tak už neriešim..skáčem ako si zapíska 😀