icon

Odbehujete od dieťaťa?

22. dec 2021

Ako sa staráte o domácnosť a hrnce keď vám dieťa plače? Moja 3m nespí tak ako niektoré iné, že po najedeni mám od nej kľud 3 hodiny, ak vôbec zaspi tak len na slabú hodinku a to skacem po dome ako kengura.. neviem čo skôr a kam skôr skočiť, akonáhle začne plakať už nejde utíšiť a musím všetko pustiť z ruky, už mi tak prihorel koláč a spálila som tarhonu v hrnci :( poraďte ako to robit aby všetko bolo aspoň nejak základné ok, aj ona v pohode, aj v dome žeby som niečím aspoň trochu pohla.. nie nemá reflux, bruško neboli, len je náročná a keď ju mám v sedatku pro sebe a robím si dačo, tak ani tam dlho nevydrží :(

Strana
z2
chcemradu
23. dec 2021

Dve deti boli ako anjeliky, mohla som ich dať na podložku a ja si robiť, boli aj v postieľke, aj v kočíku, vo vajíčku...toto teraz polročné za 10 deti 😄 nikde len na rukách. Furt plače.
Robím všetko po večeroch, keď všetci spia. Cez deň sa nedá, cez deň jedine navarim aj to musí byť v pohode aspoň chvíľu, kým nahadzem do hrnca. Večer perím, večer pratam, zmyvam.
Cez deň sme väčšinou vonku. Ale ona ani v kočíku nechce byť, tak kým spinká vonku, tak starší behá, venujem sa jemu, keď je už hore, dám ju do nosiča a ideme domov, ...a tak aj trikrát. Ale aspoň si nákupim, vybavím, kým sme vonku
Nechce byť pri nikom.

Strana
z2